Rize’ye 1,5 Milyonluk 17 Semt Sahası Yapıldı



Rize’ye 1,5 Milyonluk 17 Semt Sahası Yapıldı
Rize Belediyesi ve Spor Toto Genel Müdürlüğü ortaklaşa olarak şehir merkezine 1.5 milyon TL tutarında 17 adet semt sahası inşa etti.
İslampaşa mahallesinde gerçekleştirilen semt sahaları açılış törenine Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve yetkililer katıldı.
AĞBAL: “MALİYEDEN BİR KURUŞ ÇIKMADAN BU PROJE TAMAMLANDI”
Ağbal törende yapmış olduğu konuşmada, "Ülkemizin spor alanında gelişmesi noktasında şehir statları projeleri başta olmak üzere her bir tarafa farklı farklı ölçekte, ebatta tesisler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Belediye Başkanımız, Spor Toto Genel Müdürlüğü ile yaptıkları protokolle Maliye'den bir kuruş çıkmadan bu projeyi gerçekleştirmişler. Maliye'ye herhangi bir maliyet olmadan gerçekleştirdikleri için de teşekkür ediyoruz." dedi.
Protokol konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Kasap tarafından Bakan Ağbal, Gençlik ve Spor Bakanı Bak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı’ya bakır işlemeli tepsi hediye edildi.
Açılışın devamında sahada incelemelerde bulunan Ağbal ve Bak, sporcularla sohbet etti. Ağbal ve Bak sırayla kaleye geçerek birbirlerine şut çekti.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın