Çayelispor sahipsiz kaldı !

Çayelispor sahipsiz kaldı !

 


 

Kubilay Ateş

RİZE (ÇAY HABER) - Bölgesel Amatör Ligi Rize ekiplerinden Çayelispor’un geçen hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen genel kurulunda, talip çıkmaması nedeniyle yönetim, Divan Kurulu'na kaldı.

 

Cem Ketenci Tesislerinde yapılan, eski dönem Kulüp Başkanı Tarık Yelkenci ve yönetim kurulunun katılımıyla gerçekleşen genel kurulda yeni bir başkan adayı çıkmadı. Yönetim Kurulu’na talip olunmadığı için yönetim divan kuruluna kaldı.

 

Eski dönem Kulüp Başkanı Tarık Yelkenci genel kurulda yaptığı açıklamada kulübün genel olarak toplam net borcunun 23 bin 837 TL olduğunu söyledi. Yelkenci sözlerine şu şekilde devam etti:

 

’’ Çayelispor’un yeni başkanı kim olacaksa bu kişiye Çayelililer olarak sahip çıkılması lazım. Yeni gelen başkanda da sihirli değenek yok ki okus pokus desin, Çayeslipsor bir yerlere gelsin. Hemen çıtayı yükseltsin, Çayelispor’u 3. Lig’e çıkarsın gibi bir şey beklemeyelim. Kulüp başkanlığı ne şirket yönetmeye benziyor ne de personel çalıştırmaya benziyor. Çayelispor’un bir sezon içeresinde 4 tane kongre yapmadı hoş şeyler değil. Çayeli halkı bunu istediği için, bize bu işi yapamadığımızı söyledikleri için biz kongrelere gittik. Yeni gelecek başkana herkesin sahip çıkması lazım. Parayla da gelse hemen her şey para ile de olmuyor. Tecrübe ve zaman lazım bu zamanı da yeni gelen yönetim kuruluna tanımamız şart.’’

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 1
    {usertitle}

    davaro

     19 Haziran 2018 13:45
         

    ordaki yöneticiler az komar oynasun ödesuler parayi

Yorum Yapın