VALİ ÇEBER VE KURUM MÜDÜRLERİ, GÜNÜN STRESİNİ SPOR İLE ATIYOR

 

Vali Kemal Çeber, mesai sonrası, Rize’de görev yapan kurum müdürlerinin katılımı ile Yenişehir Spor Salonunda akşam sporu etkinliklerini başlattı.

Vali Kemal Çeber, Rize’de görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin katılımı ile mesai sonrası, Yenişehir Spor Salonunda spor etkinliklerini başlattı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’in öncülüğünde ısınma hareketleri ile başlanan spor aktivitelerine, voleybol müsabakası ve yüzme ile devam ediliyor.

Vali Çeber, spor etkinliğinin ardından yaptığı değerlendirmede; sporun sağlık olduğunu, günün yorgunluğunun ve stresinin en kolay sporla atıldığını, bu yönüyle sporu çok önemsediğini belirterek, “Bizim kültürümüzde bir atasözümüz var ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur’. Bizde bu atasözümüzden yola çıkarak haftanın belli günlerinde bütün daire müdürlerimizle bir araya gelerek böyle bir organizasyon yapalım dedik” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen etkinliğe sadece bir spor aktivitesi gözüyle bakmadıklarını belirten Vali Çeber, “Bu etkinlik sayesinde daire müdürlerimiz arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirme şansını yakalıyoruz. Ayrıca birimler arasında, ikili olarak yapılması gereken görüşmeler ile kurumlar arasında paylaşılması gereken konuların da paylaşıldığı bir ortam sağlıyor. Biz bu uygulamayı Karabük’te yapmış ve olumlu sonuçlar almıştık. Rize’de de devam ettirmek istedik” dedi ve herkesi spor yapmaya davet etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın