ÇAYELİSPOR MAÇINA HASTA OLAN KIZI İÇİN ÇIKTI

Lösemi hastası kızı için sahaya çıktı

 


- Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 13 Şubat Erzincanspor'un futbolcusu Ahmet Taşkıran, lösemi hastası kızı İlayda'ya destek için Çayelispor maçında takım arkadaşlarıyla "İlayda Taşkıran, Erzincan seninle" yazılı pankartı taşıdı
- Kızının tedavisi nedeniyle takımının formasını uzun süredir giyemeyen Taşkıran: "Kızım için sahaya çıktım. Kızıma bir galibiyet hediye etmek isterdim ama olmadı"

 

 


Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden 13 Şubat Erzincanspor'un futbolcusu Ahmet Taşkıran, lösemi hastası 15 yaşındaki kızı İlayda'ya destek için Çayelispor maçında takım arkadaşlarıyla "İlayda Taşkıran, Erzincan seninle" yazılı pankartı taşıdı.

Yaklaşık 7 aydır lösemiyle mücadele eden kızı İlayda'nın tedavisi nedeniyle takımının formasını uzun süredir giyemeyen Taşkıran, Çayelispor maçında kızına destek amacıyla sahaya çıktı. Erzincan 13 Şubat Stadı'ndaki maçta takım arkadaşlarıyla "İlayda Taşkıran, Erzincan seninle" yazılı pankartı taşıyan Taşkıran, duygusal anlar yaşadı.

Maça yedekler arasında başlayan Taşkıran, karşılaşmanın son 20 dakikasında forma giydi. Maç, 1-1 sona erdi.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, maçın ardından soyunma odasına giderek, hasta kızı için sahaya çıkan Ahmet Taşkıran başta olmak üzere tüm sporcuları kutladı.

Maç öncesinde, Safari Atlı Spor Kulübü üyeleri atlarla, motosiklet tutkunları ise motorlarıyla sahanın etrafında tur atarak İlayda'ya destek verdi.

 


13 Şubat Erzincanspor Kulübü Başkanı Güven Ataş, "Oynadığımız Çayeli maçı, bizim için çok önemliydi fakat daha önemlisi İlayda için yaptığımız moral kampanyası çığ gibi büyüyerek Erzincan halkının gerekli zamanlarda birlik ve beraberlik için nasıl kenetlendiğini bütün Türkiye'ye göstermiştir. Hasta kızımızın babası Ahmet Taşkıran da İlayda'ya moral olsun diye lisans işlemlerin bitirip maçta oynamıştır" dedi.

Bir dönem bazı profesyonel takımlarda da forma giyen iki çocuk babası Ahmet Taşkıran ise kızının hastalığı sürecinde destek veren herkese teşekkür etti.

Kızının tedavisi için Ankara'da olduğunu ve en son geçen sezon futbol oynadığını belirten Taşkıran, "Kızım için sahaya çıktım. Kızıma bir galibiyet hediye etmek isterdim ama olmadı. Olsun, arkadaşlarım çok gayretliydi, buraya gelen herkesin amacı birdi, kızım için burada herkes uğraştı" diye konuştu.

Lösemi hastası İlayda Taşkıran yararına bir süre önce kentte kermes düzenlenmişti.


Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın