“TEPE” DE RİZELİ GERGİNLİĞİ!

“TEPE” DE RİZELİ GERGİNLİĞİ!

 

 

 

Ç.Rizespor altyapısından yetişen iki teknik adam İstanbul temsilcisi Sancaktepe Belediyespor teknik direktörlüğü için karşı karşıya geldiler.

 

Sancaktepe Belediyespor’un Rizeli yöneticisi iş adamı Hüseyin Atılgan tercihini M.Ali Karaca’dan yana kullandı. Geçtiğimiz haftalarda Ankara temsilcisi Hacettepe’den ayrılan M.Ali Karaca, Rizeli iş adamı Atılgan’ın ısrarcı teklifine “kerhen” evet dedi. Öte yandan Rizeli bir başka efsane futbolcu ve teknik adam Hasan Vezir, bu durum karşısında kendine ait sosyal medyada sitem etti.

 

 

 

İşte Hasan Vezir’in Sosyal Medya’da kullandığı o sözler:

 

“BEN RİZELİYİM VE HERZAMANDA , RİZELİ OLDUĞUM İÇİNDE GURUR DUYDUM. HAYATIMDA İYİ NİYETİMDEN DOLAYI HAKSIZLIKLIĞA UĞRADIM , KANDIRILDIK VE KULLANILDIK . ÜZÜCÜ TARAFIDA KAZIK YEDİĞİM İNSANLARIN HEMŞERİM OLMALARI. BUNLARDAN RİZELİ OLDUKLARI İÇİN VE İNSANLIĞA YAKIŞMADIĞI İÇİN UTANIYORUM. VE BU HEMŞERİLERİMİZİ İYİ VE DÜRÜST BİLİYORLAR , BİRİSİ SANA SÖZ VERİR BEKLE DER SENİ .......TAKIMIN ANTRENÖRÜ YAPACAĞIM. BENDE GELEN TEKLİFLERE TEŞEKKÜR EDERİM VE KABUL ETMEM . BEKLERİM 2-3 HAFTA SONUÇ YOK . VE DAHA ACISI RİZESPORDAN TAKIM ARKADAŞIM , HEMŞERİM O TAKIMIN ANTRENÖRÜ OLUYOR , BENİM O TAKIMLA GÖRÜŞTÜĞÜMÜ VE ANLAŞMAK ÜZERE OLDUĞUMU BİLDİĞİ HALDE (isim vermeyeceğim araştıran öğrenir ) BU İKİ YÜZLÜ , SAHTE VE KENDİLERİNİ HEMŞERİLERİME İYİ GÖSTEREN İNSANLARIMIZDAN UTANIYORUM. GERÇEK YÜZLERİ GÖRÜN ONLARA KANMAYIN”

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    Ramazan

     5 Mart 2015 13:50
         

    Karaca hocaaa rizeden çıkan hocalar arasında en delikanlısıdır.gereken dışında bir şeyde yapmamıştır buna inanıyorum.

Yorum Yapın