TÜFAD KARMASI ANTALYA YOLCUSU

TÜFAD KARMASI ANTALYA YOLCUSU

 

 

 

         Kısa Adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Rize Şubesi tarafından seçilen 2002 doğumlu sporcular 2-5 Nisan 2015 Tarihinde Antalya ilinde yapılacak olan Turnuvaya katılacak.

 

         Hakan TURANLI ve Tekin UZMAN'ın antreörlüğünü yaptığı karmada 12 sporcu yer alıyor.TÜFAD ın kuruluşunun 50.yılında yapılacak olan Turnuvada sporcular hünerlerini gösterecek.

 

 

 

         TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal KARAFAZLIOĞLU yaptığı açıklamada " Karmanın hazırlıklarını tamamladığını , 50 yılda yaptıkları organizasyonlara yoğun bir şekilde devam ettiklerini , Milli takımlara bu şekilde yetenekli sporcuları kazandırmak istediklerini belirtti. Bizler Rize'nin gençliğine hizmet etmeye devam edeceğiz. Rize ASKF de bu çalışmalarımızda bizlerle beraber ve her zaman bizlere destek olmaya devam ediyor. Ayrıca Çaykur Genel Müdürlüğüne Malzeme desteğinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

 

         28 Takımın karşılaşacağı turnuvada tesbit edilen sporcular Mayıs ayında Çanakkale Zaferinin 100.yılı etkinliklerinde yapılacak olan turnuvada mücadele edecek.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın