EFSANELER İSTEDİ YAVUZ SELİM YERİNDE KALDI

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Trabzon’da düzenlediği mitingin ardından Trabzonspor’da daha önce forma giymiş eski futbolcularla Hüseyin Avni Aker Stadında maç yaptı.

 

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu sahaya 61 numaralı Ay Yıldızlı formayla çıkarken, Ak Partili bakanlar beyaz renkli Trabzonspor forması giydi. Efsane futbolcular ise çubuklu forma ile mücadele etti. 4-4 sona eren müsabakada Başbakan Davutoğlu 3 gol atarken bir de asist yaptı. Bu arada maç öncesi Trabzonspor Kulübü’nü de ziyaret eden Başbakan Davutoğlu’nu yönetici olarak sadece Köksal Sadıklar karşıladı. Başbakan Davutoğlu, Bordo-Mavili oyuncularla da fotoğraf çekildi.

Maç öncesinde Trabzonspor’un efsane futbolcuları ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, efsane futbolcuların taleplerini de dinledi.

Efsane kadronun, Avni Aker Stadı’nın yıkılıp yerine şehir parkı yapılması projesiyle ilgili olarak Yavuz Selim Futbol Sahası’nın yıkılmaması talebine olumlu yaklaşan Davutoğlu, derhal TOKİ başkanını arayarak projenin bu şekilde yeniden düzenlenmesi ve Yavuz Selim Futbol Sahası’nın yerinde bırakılması talimatını verdi.

Maç öncesinde soyunma odasında teknik direktör Giray Bulak’ın oyunculara taktik verdiği sırada içeri giren Başbakan Ahmet Davutoğlu, Süleyman Soylu ve Faruk Nafiz Özak soyunma odasında keyifli anlar yaşanmasına sebep oldu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın