Pazarspor Aradığı Hocayı Komşu'da Buldu

 

Pazarspor gece operasyonu ile yeni teknik ekibini belirledi.

Fethiyespor beraberliğinin ardından teknik direktör arayışlarını noktalayan Pazarspor Turgut Kural ile anlaşmaya vardı. Yeni teknik ekip belirlenirken Futbol takımı İdari Menejerliği ne de yeniden Hasan Balta getirildi. Bu gece Başkan Hüseyin Yangın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile yapılan görüşmenin ardından Turgut Kural ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varılırken Yardımcı hocalığa Metin Bak, kaleci antrenörlüğüne ise yeniden Kenan Sivrikaya getirildi.

Turgut Kural daha önce Trabzonspor, Arsinspor ve Akhisar Belediye takımlarında görev yapmış.

Turgut Kural, İki tarafa da hayırlı olsun Pazarspor da çalışmak onur verici. Pazarspor’u iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapacağım. Başkanımıza da bana bu onuru verdiği için onun nezdinde yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. İyi işler olacak, iyi işler çıkaracağız diye düşünüyorum. Çok çalışmak istiyoruz” dedi

Hasan Balta,”İki sene oldu Pazarspor dan ayrılalı, iki sene olsa da camianın içindeydik ve bize her ihtiyaç duyulduğunda görevdeydik. Şimdi de aktif olarak, bu defa idari menajer olarak takımla beraber olacağız. Mükemmel bir teknik ekiple başlayacağız önceki teknik ekip de mutlaka iyi işler yaptılar, yapmaya çalıştılar, yapabildiklerinin en iyisini yaptılar. Ayrılan ekibe de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların bıraktığı yerden bayrağı teslim alıp, çıtayı biraz daha yükseltip Pazarspor’u layık olduğu iyi yerlere taşımaya çalışacağız” dedi.

Futbol Şube sorumlusu Doğan İnce; İlk önce geçen yıl takımı kümede tutup, bu yılda bu güne kadar ellerinden gelen tüm gayreti gösteren Oktay Çevik Hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu gün geldiğimiz noktada bir kan değişikliği yapmak durumunda kaldık ve Turgut Kural hocamızı ekibi ile beraber göreve getirdik. Pazarspor büyük bir camia daha önce olduğu gibi şimdide bu sıkıntılı dönemden çıkacağız ve layık olduğumuz yerlere geleceğiz” dedi.

IMG_2508

IMG_2513

IMG_2519

IMG_2521


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     31 Ekim 2015 22:06
         

    ne oldu hani karaca yi getirecektiniz .siz bu sunuz iste al birini vur ötekine.büyük agabey neki ufagi o olsun .bunlara memleket aski yok cünkü bunlar fil külelerinde yetismisler nisantasi yetistirmeleri sizi .siz kim rizeli kim haspel kader bir tarafiniz rize ye bagli olmakla rizeli olunmuyor demekki

Yorum Yapın