Akhisar Belediye Rize'den Şikayetçi Oldu !

AKHİSARLI GÜREŞÇİLER MÜSABAKADAN ÇEKİLDİ

 

 
Türkiye Güreş Federasyonu Süper Ligi’nde mücadele veren Akhisar Belediyespor Güreş Takımı, 5. hafta müsabakası için gittiği Rize’de çirkin bir saldırıya maruz kaldı.
Edinilen bilgiye göre Akhisar Belediyespor 4-3 önde götürdüğü müsabakadan, emniyet tedbirlerinin olmayışı, takımın sporcu sağlığı ve can güvenliği tehlikesi olması sebebiyle çekildi.

 

 


Akhisar Belediyespor tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“22 Kasım 2015 tarihinde Rize'de yapılan Türkiye Güreş Süper Ligi Çaykur Rize Spor Akhisar Bld. Spor 5. hafta karşılaşmasında takımımızın 4-3 önde iken takımımıza sözlü ve fiili müdahaleler sebebi ile emniyet tedbirlerinin olmayışı ve takımımızın sporcu sağlığı ve can güvenliği tehlikesi olması sebebiyle takımımızı müsabakadan çektik. Teknik direktörümüz İsmail Göze'nin darp raporu Rize'de sağlıklı bir ortam olmadığından dolayı Trabzon Farabi Araştırma Hastanesi'nden alınmıştır. Konu ile ilgili gerekli mercilere hukuki anlamda başvuru yapılmıştır. Spor Kamuoyuna duyurulur” denildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    kamil

     25 Kasım 2015 12:28
         

    ben oradaydım maçta polisler de vardı ama akhisarın teknik direktörü baktı ki yenilecekler işi çirkefliğe döktü seyircilerle tartışmaya küfürleşmeye başladı Rize' de sağlık lı bir ortam yoktu da darp raporunu Trabzondan almışlar, sağlıklı bir ortam yoktu da maça çıkmayınca Çaykurun otobüsüyle Çaykur un yöneticileriyle Huzur'a yemeğe gitmeselerdi Akhisarlı sporcular kendi araçlarıyla hemen Trabzon'a gitselerdi....

Yorum Yapın