Çaykur Rizespor U17 rövanşı aldı

 

 

U17 Ligi G Grubunda mücadele eden Çaykur Rizespor U17 takımı, geçen hafta 14. Hafta erteleme maçında yine karşı karşıya geldiği Sivas Belediyespor U17 ekibi ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken, bu hafta evinde konuk ettiği rakibini sahadan 2-0 mağlup gönderdi.

Güneysu İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın 15’inci dakikasında Batuhan Mert’in pasında takımın Golcü Futbolcusu Berat Vardal kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarının skorunu belirledi. 34’üncü dakikada takımın defans oyuncusu Kaptan Ferhat Karslı, orta sahadan sürdüğü topu filelerle buluşturdu ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırınca, verilen yanlış karar pozisyona gol değeri vermedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında dakikalar 45’i gösterdiğinde U16 ekibinden kadroya dahil edilen ve altyapının bir diğer golcü futbolcusu Eren Karadağ, yine Batuhan Mert’in pasında topu filelere göndererek skoru 2-0’a taşıdı ve maçın skorunu belirledi. Eren Karadağ, U17 ekibindeki ilk golünü kaydederken U16 Liginde bu sezon attığı 29 golle birlikte toplamda 30 gole ulaşmış oldu. 23 Mart tarihinde Palandöken Belediyespor U19 ekibine karşı elde edilen 9-0’lık galibiyetteki tüm gollere imzasını atan Berat Vardal da bu sezon U16 Liginde attığı 6 golle birlikte toplamda 29 gole ulaştı. Bugün kaydedilen her iki golün de mimarı olan Batuhan Mert ise takımının bu sezon attığı gollerin toplam 17’sinde de katkı sağladı.

Ligde bir maç eksiği bulunan Mustafa Kalafatoğlu yönetimindeki Çaykur Rizespor U17 ekibi, 43 puanla 6’ncı sırada yer alırken Sivas Belediyespor U17 ekibi ise 31 puanda kaldı ve 10’uncu sırada yer aldı. Yeşil-Mavili Gençler, 4 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’de Samsun deplasmanında 22. Hafta erteleme maçı için Atakum Belediyespor U17 ekibi ile karşı karşıya gelecek. U17 ekibimiz, ligin ilk devresinde evinde konuk ettiği Samsun ekibini 3-1 mağlup etmişti.

Ligin 30’uncu ve son hafta karşılaşmasını 8 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de Pazar deplasmanında oynayacak olan Çaykur Rizespor U17 ekibi, ligde 15 puan ile 14’üncü sırada yer alan bir diğer Rize ekibi Pazarspor U17 ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresinde karşı karşıya gelen Rize temsilcilerinden Çaykur Rizespor U17, sahadan 4-0 galip ayrılmıştı.

 

 

 

Çaykur Rizespor U17: 2 – Sivas Belediyespor U17: 0

Stat: Güneysu İlçe

Hakemler: Yücel Büyük **, İsmail Ertunç **, Ahmet Algün **

Çaykur Rizespor U17: Berat Beytullah Yılmaz ***, Muhammet Özkan ***, Alican Karali ***, Ferhat Karslı ***, Bayram Yıldız ***, Batuhan Mert ****, Serhat Kurtkaya ***, Eren Karadağ ****, Berat Vardal **** (Dk 78 Sergen Bostan ?), Emirhan Topçu *** (Dk 56 Ömer Faruk Demircan **), Murat Bayar *** (Dk 48 Yunus Emre Kansız **)

Yedekler: Muhammed Ali Özkanlı, Özgür Topaloğlu, Hasan Fehmi Tüfekçi, Berkay Yılmaz

Teknik Sorumlu: Mustafa Kalafatoğlu

Sivas Belediyespor U17: Bilal Başar Onur Gültepe *, M. Çağrı Çetin * (Dk 37 Burak Aydın *), Hakan Yıldız **, Bünyamin Başar ** (Dk 67 Ahmet Aydın *), Alper Karagöz **, Mertcan Gökkuş **, Recep Tayyip Ceylan **, Oğuzhan Yıldız **, İsa Tek **, Batuhan Arslan **

Yedekler: Ahat Yıldız, M. Tayyip İnanıcı, Muhammed Kodaz, Cihan Kavaklı

Teknik Sorumlu: Murat Küçük Yazıcı

Sarı Kartlar: Alican, Bayram, Emirhan, Murat (Ç.Rizespor), Onur (Sivas Belediye)

Goller: Dk 15 Berat Vardal, Dk 45 Eren Karadağ (Ç.Rizespor)

HABER: TURGAY AYHAN


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın