Trabzonluları OFSPOR Güldürdü!...

 

 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup play-off finalinde normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 berabere biten karşılaşmada Diyarbekirspor'u penaltı atışları sonunda 5-4 yenen Ofspor, Spor Toto 2. Lig'e yükseldi. 

 

 

Ofsporlu futbolcular ve teknik ekip, karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşarken, mutluluklarını tribündeki taraftarlarıyla paylaştı. 

Ofspor'a kupa ve madalyalarını, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik takdim etti. Futbolcular, kupayla birlikte tribündeki taraftarları selamlayarak, saha içinde "kolbastı" oynayarak başarılarını kutladı. 

Bu arada müsabakanın sona ermesinin ardından bazı Diyarbekirsporlu taraftarlar, tribündeki koltukları sökerek sahaya fırlattı. Emniyet güçleri, taraftarlara müdahale ederek, olayların büyümesini engelledi. 

Ofspor'da şampiyonluk sevinci
-Spor Toto 2. Lig'e yükselen futbolcular ilçede şehir turu attı

 

Spor Toto 3. Lig'de Play-Off final maçında Diyarbekirspor'u yenerek Spor Toto 2. Lig'e yükselen Ofspor'da sevinç yaşanıyor.

Dün oynanan maçın ardından kente gelen futbolcular, yöneticiler ve teknik heyet, aileleri ve ilçe protokolü üyeleriyle Of Belediyesi Sahil Tesisleri'nde bir araya geldi.

Zorlu bir süreç yaşadıklarını, buna rağmen bir üst lige çıktıkları için mutlu olduklarını vurgulayan kulüp başkanı Olcay Saral, "Yarı final maçımızın ardından futbolcularım gelip bana söz vermişlerdi. Başkanım biz şampiyon olacağız demişlerdi. Şükürler olsun bugün bu şampiyonluğu kutluyoruz. " diye konuştu.

Konuşmaların ardından Saral ve futbolcuları Kaymakam Eren Arslan ile Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tebrik etti.

Futbolcular, daha sonra aileleriyle Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait üstü açık otobüsle ilçede tur attılar.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın