Gazeteciler İlk Maçta Kaportayı Çizdirmedi ! 9 - 2

Derepazarı stadında başlayan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri turnuvasında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman şansız bir sakatlık yaşadı ..

 

 Derepazarı stadında başlayan Rize Veteranlar ve Mastırları 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri turnuvasının ilk maçında 53 Gazeteciler Derneği ile Sanayispor karşı karşıya geldi. 53 Gazeteciler Derneğinin kadrosunda yer alan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman karşılaşmanın 15 dakikasında sakatlanarak, turnuvaya erken veda etti. Sağlık görevlileri ve futbolcuların yardımı ile sedye ile sahayı terk eden teknik Direktör Hikmet Karaman turnuvada 15 dakika oynayabildi.

 

 

Gazeteciler Kaportayı Çizdirmedi!

Turnuvanın ilk maçında 53 Gazeteciler Derneği Sanayispor”a fark attı. İlk yarısını 6-1 önde bitiren Gazeteciler karşılaşmada sahadan 9-2 lik skor ile ayrıldılar. İlk karşılaşmalarını farklı kazanan 53 Gazeteciler Derneği Pazar günü Güneysuspor ile karşı karşıya gelecekler. Dernek başkanı Mustafa Bayrak “ İlk maç bizim için önemliydi, kadromuzda yer alan teknik direktörümüz Hikmet Karaman ”in dileğimiz önemli bir şeyi yoktur. Skordan çok Karaman’ın sakatlanması bizi üzdü. Aldığımız galibiyet bizim önümüzü açtı. İyi mücadelenin karşılığını aldık ve turnuvada çıkışımız sürecek” dedi.

 

 

 

Ardeşen Galip!

Turnuvanın ikinci maçında Ardeşen, Derenin Uşakları'nın 4 - 2 ile geçti.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın