Rize Amatörü Sahasını İstiyor !

 

 

Futbol sahasının yapımı planlanan Rize sahilinde bir araya gelen 103 spor kulübü yöneticileri, antrenörleri ve hakemler bir süre sessizce bekledi. Daha sonra kulüpler futbol sahasının durdurulmasına tepki olarak minikler kategorisindeki sporculara çamurla alanda yaklaşık 20 dakika idman yaptırdı.

 

Ekrem Orhon Yıkılalı 4 Yıl Geçti!

Toplanan sporcular çamur alanda idmana çıkarken, antrenman sonunda özveri ile çalışan sporcu gençlere temsili olarak Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Rize İl Temsilcisi Ali Çelik tarafından kupa verildi. Kulüpler adına açıklama yapan Ali Çelik, Rize şehir merkezinde bulunan Ekrem Orhon Stadının yıkımın üzerinden 4 yıl geçtiğini, yetkililerin yoğun çabasına rağmen bazı kesimlerce yatırımın Rize'ye gelmesinin engellendiğini söyledi.

12 Milyon Geri Gitti!
Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile birlikte hükumetin her türlü desteği 23 dönümlük alanın spor kompleksine dönüşmesi için verdiğini kaydeden Çelik, "Çok amaçlı spor tesisi maalesef mahkeme engeline takılmıştır. Çok amaçlı tesisleri için gelen 12 milyon lira ödenek maalesef geri gönderilmek zorunda kalmıştır. Amacımız üzüm yemek ve mahkeme engeline takılan spor kompleksinin bir an önce yapılmasını istiyoruz." dedi.

Rize Gençliğinin Kurtuluşu Olacak!
Yapılacak olan spor kompleksinin tüm bölgeye hizmet edeceğini ve Rize'ye spor alanında değer katacağına dikkat çeken Çelik, "Bizler mahkemelere karşı değiliz ama Rize'nin gençliğini düşünerek bir an önce hızlı karar vermesini istiyoruz. Burada yapılacak olan spor tesisi bizim için çok büyük önceliğe sahiptir ve her platformda bunu göstermek istiyoruz. Bu tesislerden 103 kulüp ve yaklaşık 2 bin 200 sporcumuz yararlanacaktır. Rize gençliğinin kurtuluşu olacak bu tesisin yapılabilmesi için yetkilileri duyarlı olmaya çağırıyoruz." şeklinde konuştu.

 

Biz Bu Yoldan Geri Dönmeyiz, Mahkemeye Verenler Geri Dönsün!

Çelik, spor tesisi yapılacak alanın Rize limanı ile hiçbir bağlantısı olmadığını, tesisin yapımını engelleme adına mahkemeye başvuranların bu yolda geri dönmesi gerektiğini sözlerine ekledi. ASKF Başkanı Çelik ayrıca, eski Bakan Hayati Yazıcı'ya, Rize AK Parti Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak ile Rize Valisi Erdoğan Bektaş'a gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti. Grup daha sonra olaysız şekilde kısa yürüyüşün ardından dağıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     5 Ekim 2016 15:10
         

    RIZEMIZ TÜM BU UYUSUK YÖNETICILER TARAFINDAN  HEP GERI KALIYOR:YILLARCA COK GÜZEL PROPAGAN DA YAPTILAR RIZE YE YENI STADT ;VE NEOLDU RIZENI ESKI STADTI BIRILERINE VERILDI :ONUN PARASIYLA YENI STADT YAPILDI OLAN RIZE YE OLDU BIRLILERI NIN CEBI DOLDU SEHIRIN MERKEZINDKI YER RIZESORUN ELINDEN ALINDI O PARALAN YENI STADT YAPILDI VE BUNUNLA COK ÖVÜNENLER OLDU:PEKI SORUYORUM DIGER VILAYETLERDE DEKI STADTLARI KLÜBLERIN CEBINDEN KURUS CIKIYORMU ASLA HAYIR DEVLET KURUSU KURUSUNA KADAR ÖDÜYOR :ÜEKI BIZDE NE OLDU BIZIM ALTIN OLAN STADIN YERI BIRILERINE SUS PAYI OLARAK VERILDI DEVLETIN YARDIMI OLMADAN STADT YAPILDI BUNUNLA DA HAVALARINI ATTILAR:BU HAKSIZLIGA NEDEN KIMSE DEGINMIYOR:PEKI DEVLET ÖTEKI VILAYETLERDEKI GIBI YENI STADI YAPSAYDI ESKI STADIN YERIDE IS YERI OLARAK VEYA BASKA TICARI AMACLA ONUN GELIRI RIZESPORA AKTARILSA RIZENIN KIMSENIN YARDIMINA MUHTAC DUYMADAN KASASI DEVAMLI DOLU OLACAK YERINE SIMDI BIRILERININ TEKELINE GECMIS YERLERDE SÜRÜNÜYOR ISTE RIZE DE YÖNETIM SIFIR BAL TUTAN PARMAK YALIYOR KIMSEDEN CIT YOK:

Yorum Yapın