Selim CERRAH Rize’de Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim CERRAH Rize’de Gençlerle Buluştu

 

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi 
Selim CERRAH Rize Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya geldi.

Rize Gençlik Merkezi Hukuk Kulübünün önderliğinde Rize Gençlik Merkezi üyesi gençlerle bir araya gelen Bakanlık Müşaviri Selim CERRAH gençlerle Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konulu hasbıhalde bulundu.

CERRAH gençlere  “ Ortaya koyacağınız işte ilk olarak birer sanatkar olmanız gerekmektedir. Kimseyi incitmeden, dışlamadan yok saymadan ve kendi özünüzden, kimliğinizden vazgeçmeyerek orta yolu bularak işinizi noktalandırmalısınız. Bu toplumun yeniden bir dirilişe ihtiyacı var. Bunu da gerçekleştirecek olan gençlerin, yani sizlerin ruhu ve kalbidir. Birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile el ele verip hep birlikte çalışacağız ve güzel günler göreceğiz “ diye konuştu.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi 
Selim CERRAH gençlerle hasbıhal programına Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Rize Kredi ve Yurtlar İl Müdürü Necmettin YAVAŞİ, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin ÇAKMAKÇI’da hazır bulundu. Hasbıhal programı Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim CERRAH’a hediye takdimi  ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın