Futsal’da Şampiyonlar Belli Oldu

Futsal’da Şampiyonlar Belli Oldu

 

 

 

Spor Genel Müdürlüğü 2016-2017 yılı okul Sporları faaliyet programında yer alan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 29 Aralık 2016 - 05 Ocak 2017 tarihleri arasında Güneysu, Ardeşen ve Çayeli Spor Salonlarında düzenlenen toplam 31 takımın katıldığı Gençler Futsal il Birinciliği final maçları ile son buldu.

Genç Erkekler kategorisinde Çayeli Ahmet Hamdi Nursi Sakoğlu Anadolu Lisesi 1.ci olurken Rize İ.M.K.B MEs. Ve Tek. Anadolu lisesi 2.ci, Türk Telekom Spor Lisesi Lisesi 3.cü oldu.

Genç Kızlar kategorisinde ise Türk Telekom Spor Lisesi 1.ci olurken Ardeşen Türk Telekom And. Lisesi 2.ci, Ardeşen METEM Lisesi 3.cü oldu.

 

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK , ”8 gün boyunca Rize ilimizde gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri ileri ki tarihlerde belli olacak gurup müsabakalarında temsil edecek olan il birincilerimizi de tebrik ediyorum” diye konuştu.

Dereceye giren takımlara kupalarını ve başarı belgelerini Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri tarafından verildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın