Kalkanderespor İhraç Edilecek !

 

 

Bahçecikspor ile Kalkanderespor arasında oynanan maç tamamlanamadı. Bahçecikspor’un 1-0 önde götürdüğü müsabakanın 61. dakikasında yaşanan bir tartışma esnasında Kalkanderespor takımı oyuncusu Yahya Yetkin tribünle diyaloğa girdi. Bunun üzerine maçın hakemi Burak Yücedağ bu oyuncuya ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek ihraç etti. Yahya Yetkin hakeme önce yumruk sonra tekme attı.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Karşılaşmanın hakemi kendisine isabet eden tekme üzerine bu dakikada maçı tatil ederek soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın Sivas bölgesi hakemi Burak Yücedağ darp raporu alarak Kalkanderisporlu Yahya Yetkin’den davacı olunca, bu futbolcu güvenlik güçleri tarafından Gülbaharhatun polis karakoluna götürüldü.

KALKANDERE İHRAÇ OLACAK

Daha önce hükmen mağlubiyeti bulunan Kalkanderesporlu oyuncu ve yetkililer maçı devam ettirmesi için hakem Yücedağ'a uzun süre dil döktüler ancak hakem kararından vaz geçmedi. Bu olayla ilgili son kararı TFF verecek. Kalkanderespor'un bu maçta da hükmen mağlup ilan edilmesi halinde Kalkanderespor talimatlar gereği iki kez hükmen mağlubiyeti olduğu için bir alt lige düşecek.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın