Rize Güreş Eğitim Merkezi Başarıları İle Göz Dolduruyor

Rize Güreş Eğitim Merkezi Başarıları İle Göz Dolduruyor

 

 

 

Spor Genel Müdürlüğü Ulusal Spor Planı gereği başlatılan TOHM projesinde Rize ilinde Güreş branşında eğitim gören sporcular 2017 yılı Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan Yıldızlar Grekoromen Güreş müsabakalarına büyük başarıya imza attı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamada “ Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2016 ve 2020 Olimpiyat Oyunları’na sporcu yetiştirmek amacıyla hayata geçirilen Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi ( THOM ) projesi kapsamında, 17-21 yaş arasındaki yetenekli ve başarılı sporcular, Gençlik ve Spor Bakanlığımız himayelerinde bir araya getirildi. İlimizde Salarha Spor Kamp Eğitim Merkezinde Yatılı olarak Spor hayatlarına devam eden sporcularımızın Eğitim vb. tüm ihtiyaç ve giderleri Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından karşılanıyor. Yaklaşık 1 yıldır Türkiye’nin en iyi antrenörleri eşliğinde eğitimlerine devam eden sporcularımızın katıldıkları müsabakalarda gösterdikleri başarılar gelecek için bize umut veriyor inşallah güreş branşında geleceğin olimpiyat şampiyonları Rize ilimizden çıkacaktır.

10-12 Mart 2017 tarihlerinde Trabzon ilinde yapılan GrekoRomen Yıldızlar Güreş Müsabakalarında 15 Sporcumuz derece elde ederek 24-26 Mart 2017 tarihleri arasında Kayseri ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında gitmeye hak kazandı. Yapılacak Şampiyonada sporcularımızın başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.

Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK Kayseri ilinde yapılacak olan şampiyonada sporcularımıza ve Antrenörlere başarılar diledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın