Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi 20 Personel Alacak

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada personel alımının yapılacağı bildirildi.

İş başvuraları 15-24 Kasım 2017 tarihleri arasında Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satın Alma Birimine saat:17:00’a kadar şahsen yapılacak olup, başvuru şartlarını sağlayan tüm adaylara başvuru formu doldurulacak.Kura çekimi ise 27 Kasım 2017 tarihinde Saat:14:00 Hastanenin Konferans Salonunda noter huzurunda yapılacak.

 

 

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KLİNİK DESTEK HİZMETİ İÇİN PERSONEL ALIMI

ARANAN ŞARTLAR

1- En az Lise mezunu olmalıdır,

2- Erkek personel askerliğini yapmış ya da tecilli olmalı,

3- Çalışacak olan personeller 18 yaşından küçük olmayacak,

4- 35 yaşından büyük olmayacak(36 yaşından gün almamış olmak),

5- Zihinsel ve bedensel engelli olmayacak,(Fiziksel olarak belirtilen işlerde çalışmasına engel bir hastalığı olmamak)

6- Vardiya çalışma sistemine uyumlu olacak,

7-Daha önce Kamu Kurum ve Kuruluşlarından çeşitli nedenlerden dolayı işten çıkarılmamış olmak,

8-Sabıka kaydı bulunmayacak.

9-Herhangi bir Kamu Kurum ve Kuruluşun da çalışmıyor olmak, (Mevsimlik olsa bile)

10- Klinik Destek Hizmeti Personeli olarak 15 (onbeş) Bay- 5(beş) Bayan eleman NOTER Huzurunda Kura ile alınacaktır. 31/12/2020 tarihine kadar herhangi bir nedenle işten ayrılan personelimizin yerine işe yeni başlayacak personelleri belirlemek amacıyla 3 Bay (işten ayrılan Erkek Personelin yerine)- 3 Bayan (işten ayrılan Bayan Personelin yerine) yedek personel alım sırası belirlenecektir.

KLİNİK DESTEK HİZMETİ TEMEL İLKELER VE HİZMET SUNUMU

1-Hastaya kullanılan tüm cihaz ve malzemeler arasından sağlık çalışanlarının uygun gördüklerini, temizlemek ve kullanıma hazır hale getirmek

2-Klinikteki iş ve işleyiş esnasında kullanılan evrakları ilgili birimlere iletmek.

3-Sağlık çalışanlarının talebi doğrultusunda malzeme, cihaz, tıbbi sarf, ilaç vb. transferini sağlamak.

4-Sağlık çalışanın uygun gördüğü hastanın birimler arası transferini sağlamak.Transfer sonrası kullanılan malzemeleri eksiksiz olarak aldığı yere temiz bir şekilde bırakmak.

5-Hasta numunelerini (kan, idrar vb.) laboratuvarlara götürüp, laboratuvardan gelmesi gereken materyal ve malzemeleri getirmek.

6-Hastaya pozisyon vermede sağlık çalışanına yardımcı olur.

7-Sağlık çalışanın gözetiminde hastanın kişisel bakımının (tuvalet, banyo, vücut temizliği vs.) yapmasına yardımcı olur.

8-Görev yaptığı alanda atıkların uygun şekilde ayrıştırılmasına yapmak.

9-Taburcu olan hastayı aracına götürmek

10-Vefat eden hastaların hazırlanmasına yardımcı olur ve morga transferini sağlamak.

BAŞVURU ŞEKLİ

1-Başvuralar T.C. Sağlık Bakanlığı R.T.E.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  Satın Alma Birimine 15-24 Kasım 2017 saat:17:00’a kadar şahsen yapılacak olup, başvuru şartlarını sağlayan tüm adaylara başvuru formu doldurulacaktır.

2-Kura Çekimi 27/11/2017 tarihinde Saat:14:00 Hastanemiz Konferans Salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kura sonrası Asil ve Yedek adaylar listesi İsim yaş ve  okul bilgileri duyurulacaktır.Şartları uygun olan adaylar 01/01/2018 Tarihinde İşe Başlayacaktır.

3- Kura sonrası başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan yanıltıcı bilgi-belge verenler ve Sağlık Kurulu Raporu ile çalışamayacağı anlaşılan kişilerin alımı yapılmayacaktır.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    sinan karahan

     14 Kasım 2017 21:53
         

    resmi is mi yolsa ozel veya taseron mu

Yorum Yapın