ŞAFAK SÜNBÜL'E VEDA ZİYARETİ

Rize Sağlık-Sen Şubesinden, Sünbül'e Veda ziyareti

 


 Rize Sağlık-Sen Şubesi, görev süresi dolan Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Rize Sağlık-Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, görevde bulunduğu süre zarfında Rize'ye verdiği hizmetlerden dolayı Sünbül'e teşekkür ederek, "İlimiz iyi bir yöneticisini kaybettiği için üzgünüz. Vatandaşlarımıza sunulan kaliteli sağlık hizmetlerinde etkin rol oynayan Sünbül'e verdiği emeklerden dolayı da teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Şafak Sünbül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Rize'de görev yaptığım sürede bana sürekli destek olanlara teşekkür ediyorum. Amacımız Rize'nin sağlık hizmetleri konusunda bir adım öteye gidebilmesiydi. Şükürler olsun ki geldiğimiz noktada gayet başarılı olduğumuzu görebiliyoruz. Bu başarıda sendikamızın da emeğinin olduğunu düşünüyorum. Rize'de bu tohumu biz ektik. İnşallah bu tohum zamanla daha güzel yeşerecek ve daha güzel işlere vesile olacaktır " diye konuştu.

 

 

 



 Sünbül, Trabzon İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı İdari Hizmetler Daire Başkanlığında görevine devam edecek.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın