Şifa Veren Ele Vefa ...

Şifa Veren Ele Vefa

 

 

Rize'deki hastanelerde tedavi olan iki hasta şifa bulduğu elleri evlerinde ziyaret etti.

Konu hakkında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, "İlimizde ahde vefanın çok güzel bir örneği olarak doktorların sayesinde sağlıklarına kavuşmuş duyarlı hastalarımız kendilerine şifa veren ellere saygı ve sevgilerini bir kez daha göstermek için bizzat hekimlerimizi evlerinde ziyaret ederek en içten duygularla onları selamlayıp, teşekkürlerini ilettiler” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Doç.Dr. Şahin Bozok tarafından açık kalp ameliyatı yaptığı hastası Mehmet Turgut ile Rize Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Salih Erkul tarafından ameliyat edilen Cevahir Gürsoy  tedavi gördükleri doktorları evlerinde ziyaret etti.

Ziyarete İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan Demiral ile diğer ilgililer de katıldı.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    Hasan BAŞAK

     24 Mart 2015 00:33
         

    yetkililer bu doktoları seçerek rize de görev yapan diğer doktorlara haksızlık yapmıştır.Bu doktorlar bu program için ne kadar reklam ücreti verdi..

  2. 0 0
    {usertitle}

    vatandaş

     29 Ekim 2015 14:41
         

    bizde inandık resime bir bakın hepsi birbirinin dostu, arkadaşı yani körler sağırlar biribirlerini ağırlar.... riv riv riv.... ha. ha. haaaaa...

Yorum Yapın