Rize Sağlık-Sen’den Hastanelere Dijital Pano Sistemi

Rize Sağlık-Sen’den Hastanelere Dijital Pano Sistemi

 

 

Sağlık-Sen Rize Şubesi hastanelerde dijital pano sistemi kurarak sağlık çalışanları için önemli olan konuları bu ekranlardan en hızlı şekilde paylaşmaya başladı.

Rize genelindeki büyük hastanelerin tümünde uygulamanın faaliyete geçirildiğini belirten Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, “ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Rize Devlet Hastanesi, İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi ile Kaçkar Devlet Hastanelerinde dijital pano sistemine geçmiş bulunuyoruz” dedi.

Yılmaz, “Artık üyemiz olsun ya da olmasın tüm sağlık çalışanları kazanımlarımızı ve sağlıktaki son gelişmeleri anında ve canlı olarak bu ekranlarımızdan takip edebileceklerdir” dedi.

 

 


Sağlık çalışanlarının sağlık sektöründeki değişimlerden ve kazanımlardan anında haberdar olmalarının önemine değinen Yılmaz, şöyle devam etti:

“Sağlık-Sen olarak sağlık alanında meydana gelen değişim ve dönüşümleri sadece takip eden değil bizzat bu değişim ve dönüşüme müdahil olabilen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bu nedenle elde ettiğimiz kazanımlardan ve sağlık ile ilgili her türlü bilgiden sağlık çalışanlarımızın en kısa sürede haberdar olabilmesi için dijital pano sistemi projesini hayata geçirdik”

Sağlık çalışanları da uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek Sağlık-Sen Rize Şubesi’ne teşekkür ettiler.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mustafa

     29 Mart 2016 09:34
         

    dikkat edin çalarlar! hastanede televizyon, kumanda, çarşaf bırakmayan ebu cehil torunları çalabilirler

Yorum Yapın