Rize'de Haberler Daha "Sağlıklı" Gelecek !..

 

 

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan Demiral ile Gazeteciler bir araya gelerek sağlıklı haber akışı konusunda toplandı.

Rize Devlet Hastanesinde yapılan toplantıda Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan Demiral ile basın mensupları sağlıklı haber konusunda mutabakata vardı.

     Rize ”de görev yapan gazeteciler ile Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan Demiral Devlet Hastanesinde bir araya gelerek Rize “de ki haber akışı ile ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.

    Gazeteciler güvenlik görevlilerinin kraldan çok kralcı kesilmeleri ile ilgili şikâyetlerini dile getirdiler. Haber akışı ve doğru habercilik konusunda talepte bulunan Gazeteciler iyi ilişkilerin sağlanması konusunda bazı şikâyetlerini dile getirdiler.

 

 

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan Demiral ise güvenlik konusunda talimatlar vereceklerini ve hastanelerde 24 saat görev yapan birim amirlerinin basın mensuplarına yardımcı olacağını ayrıca oluşturulan basın biriminde ki görevlinin de her zaman basın mensuplarının yanında olacağını söyledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Vatandaş

     3 Eylül 2016 10:34
         

    siz önce devlet hastanesinde yöneticilik sıfatı altına girmiş memurluğu dışında dışarıda güzellik salonu işleten ve buraya gelenleri istedikleri yerde rahat çalıştıran ama bu güzellik salonuna gelmeyenleri nerede boşluk varsa orayı dolduran hak yiyen bayan yöneticinizi bir gözünüzde değerlendirin sonra sağlıklı haber konusunu gündeme getirin

Yorum Yapın