“ Rize- Trabzon Köprüsünün bozulmaması lazım “

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 
MÜSİAD’ın Rize’deki basın mensuplarıyla biraraya geldiği iftar programında konuşma yapana MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz, bu güzel iftar sofrasında bizleri buluşturan Cenab-ı Hakk’a şükrediyor, şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına, hepinizi saygıyla selamlıyorum, Derneğimiz tarafından ilkinin yapıldığı ve bundan  sonrada inşallah geleneksel olarak her yıl yapılacak olan, Basın İftar programımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz”
“Üç ay önce dernek binamızda kahvaltılı toplantıyla bir araya gelmiştik. Orada görüştüğümüz konular içerisinde öncelikli olarak Rize Organize Sanayi Bölgesi sorunlarını el aldık. İnceleme gezileri, toplantılar ve son olarak OSB de faaliyet gösteren firma yetkilerinin katılımıyla dernek binasında sorunları tespit etmek üzere çalıştay tertip ettik. Toplantı sonucunda çıkan sonuçlar doğrultusunda raporumuz son aşamaya getirmek üzereyiz. Tamamlanınca kamuoyuyla paylaşacağım”
Rize’deki trafik sorununa dikkat çeken MÜSİAD Başkanı Taylan, “Yaz aylarında şehrimize dışardan yerli yabancı turistlerin gelmesiyle merkezdeki trafik sorunu ciddi derecede artmaktadır. Bununla birlikte yapımı devam den meydan projesinin de trafiği olumsuz etkilemesiyle trafik içinden çıkılmaz hal almaktadır. Yetkililerin bu konuda gerekli önlemleri almaları gerekmektedir.”

 

“ Rize- Trabzon Köprüsünün bozulmaması lazım “

Müsiad Rize Şube Başkanı Recep Taylan, Çaykur Rizespor’un süper ligden düşmesi ile sonuçlanan 34. hafta karşılaşmaları sonrası başlayan Rize- Trabzon tartışmalarının artık sona ermesi gerektiğini söyledi.

Futbol sahada oynanır diyen Taylan ortaya çıkarılmaya çalışılan  Rize-Trabzon gerginliğinin iki ilin kardeşlik bağlarını, ticari ilişkilerini etkileyebileceğini söyledi bu olay artık kapanmalı vurgusu yaptı.

Taylan “Trabzon Rize üzerinden çok ciddi manada ticaret yapıyor, Rizelilerinde Trabzon’da çok ciddi manada pazarlama ağı var. Benim üyelerimden Trabzon’da çok büyük ticari işler yapanlar var, belki gözükmüyor bunların reklamı yoktur ama biz bu altyapıyı bozamayız. Spor sahada olur. Spor bana göre ahlaktır, ahlaklı ve erdemli yapılması gereken bir sosyalitedir. Bu sosyal olayı kalkıp da bugün ki pozisyona getirmememiz lazım. Biz Rizespor olarak gerekeni yapmamız lazım, Trabzonspor’da kendi üzerine düşen vazifeyi yapmaması lazım. Bize diyorlar ki Rizespor niye son maça bıraktı işi, Kardeşim Rizespor son maça işi bıraktıysa Bursaspor’da son maça işi bıraktı. O zaman Bursaspor son maça işi bırakmasaydı” dedi.

Bu olayın bir şekilde kapanması gerekiyor ve kapanması içinde biz üzerimize düşen vazifeyi yapmalıyız, burada en önemli köprü basın mensupları diyen Rize Müsiad Başkanı Taylan olduğunu, bu gönül köprüsünü, bu ticari köprüyü, bu akrabalık bağları olan köprüyü sizlerin koruması gerekiyor açıklamasında bulundu..


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    ekrem

     16 Haziran 2017 08:40
         

    rizespor trabzonspor hasımlığı yıllarca unutulmaz hemserim. yok oyle bişe. at kazığı  rizesporun inadına yenil şike yap  ee biz unutalım  dişe diş artık

  2. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     17 Haziran 2017 00:32
         

    sizin ömürganiza lanetler olsun kahpece hancerlenmenin  ne oldugunu bilmeyenler parayi bulursa böyle gevelemeleri normal siz gidin kolkola anýni hamamda keselenin ama sakin rizem adina kimse ahkam kesemez -adamlarin eski baskanlari mac satan karisinida satan diyen adamlarlan ne dostlugu yapacaksin brader sen hangi sularda yüzüyorsun farkinda degilsin

Yorum Yapın