MÜSİAD FUARI'NDA TÜRK ÇAYI TANITILDI

MÜSİAD Fuarı’nda Türk Çayı Tanıtıldı
 

 


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi, 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı’nda Rize çayını dünyaya tanıtıldı.
 
MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, CNR Expo Fuar Merkezi “İşler değişecek, dünya değişecek” sloganıyla kapılarını 4 gün boyunca yerli ve yabancı yüzbinlerce ziyaretçiye açtı.
 
MÜSİAD Uluslararası Fuarı, her iki yılda bir Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile paralel olarak T.C. Ekonomi Bakanlığının katkılarıyla İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Bu yıl 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde yapılan Uluslararası Fuar ve İş Forumu, işadamlarıyla yatırımcıları biraraya getirerek ticari işbirliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sundu.
 

 


Fuar’da Rize’den Çaykur ve Neşe Çay stand açarak Rize çayını dünyaya tanıttılar. Fuar sonrasında değerlendirmede bulunan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, “MÜSİAD Fuarı’nda yerli ve yabancı 1.000 katılımcı firma, Asya’dan Avrupa’ya, Afrika ülkelerinden Türkî Cumhuriyetlere kadar 102 ülkeden 7.000 misafir işadamı ve 200.000 yerli ziyaretçinin yer aldığı fuara Rize şubesi olarak 15 kişilik heyetle katıldık. Fuarda Rize’den Çaykur ve üye firmamız Neşe Çay stand açarak Türk Çayını dünyaya tanıttılar. Her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarının 15'incisine iş çevrelerinin ve uluslararası iş dünyasının büyük ilgi gösterdiğine tanıklık ettik. Üyelerimizin ticari potansiyelini geliştirmek, dış ticaret imkanı kazandırmak, ürünlerinin uluslararası arenada tanıtılmasını sağlamak dışında, her ülke için kendi üretmiş olduğu teknolojiyi de görücüye çıkarmaktadır. Ülkemiz radar sistemi, milli piyade tüfeği, roket sistemi ve bilişim teknolojilerinin sergileyerek fuarın ilgi odağı oldu.” dedi.

MÜSİAD Rize Şubesi
Basın Yayın Komisyonu


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın