Taylan, Üyeleriyle Hasbihal Oldu



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi önceki dönem başkanları ve üyeleri dernek binasında yapılan istişare toplantısıyla bir araya geldi.

Toplantıda, Rize’de 15 yılını geride bırak MÜSİAD’ın bu günlere gelmesine katkı sağlayan kadim başkanlarına ve üyelerine teşekkürle sözlerine başlayan MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, “Bugün 28. yaşında olan MÜSİAD, Rize’de 15 yıldır hizmet vermektedir. Başkanlık dönemimin bir yılını geride bıraktık. MÜSİAD’dan aldığımız bu güç ve destek bizim ufkumuzu açarken, büyük bir inanç ve azimle daha ileriye bakmamızı sağlamaktadır. MÜSİAD anlayışı ve irfanının vermiş olduğu ufukla; Rize için bizlerde yönetim kurulu üyelerimiz ile azim ve gayretle çalışma heyecanı içerisinde görevimize devam edeceğiz. Bu düşüncelerle bu kutlu yolda bizlere desteğini esirgemeyen üyelerimize minnettarım.” dedi. Başkan Taylan ayrıca toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Üyeleri görev aldığı komisyonların çalışmaları hakkında MÜSİAD üyelerini bilgilendirdi. Üyeler de söz alarak MÜSİAD’ın çalışmaları konusundaki görüş ve önerilerini paylaştı. Program sonunda MÜSİAD ailesinin yeni üyelerinden MİR Asansör firması sahibi Yunus Yazıcı, Özgür Çay Firması sahibi T. Haşim Öztürk ve Felenksu Et ve Süt Ürünleri firması sahibi Recep Kandemir’e rozetleri takıldı.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın