KALE GRUP 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ



KALE GRUP 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kale Grup Yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm bayan personeline Carpe Diem Restoran da kahvaltı programı düzenlendi. Programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Bağlı, Şiddet Önleme İzleme Merkezi Departmanı yetkilileri davet edildi. Kale Grup yönetimi adına genel müdür sayın Gürcan OFLU açılış konuşmasında; “Kale grup çalışanlarının % 30 ‘unun bayan personellerden oluştuğu vurgusunu yaparak, kadınların iş hayatına katmış olduğu değerlere dikkat çekmiştir.

Ayrıca Sosyal Sorumluluk bilinci kapsamında 8 Mart 2017 tarihinden itibaren alışveriş poşetlerinin bir yüzüne “ Kadına Şiddete Sıfır Tolerans “ sloganı işlenmiş, böylelikle son 1 yılda mağazalarımızdan alışveriş yapan tüm müşterilerimizin evlerine bu slogan taşınarak farkındalık oluşturulmuştur. 2018 yılı için kadına verilecek değerin ülkemize, geleceğimize verilen değer olduğu vurgusunu işlemek için tüm alışveriş poşetlerinde “Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye” sloganının baskısı yapılarak tüm müşterilerimizin evine bu algının girmesi sağlanacaktır” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Bağlı, Şiddet Önleme İzleme Merkezi Müdürü Sayın Cemile YILMAZ; "Kadın ve erkeğin karşılıklı adalet ve hakkaniyet içinde yeryüzünü birlikte imar edeceğine inanıyor, bunun için her platformda cinsiyetler arası adaleti temel alan yaklaşımlarla kadının güçlenmesi için çabalıyoruz dedi. Kale Grup tarafında slogan haline getirilen “Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye” için sağladığı katkıdan dolayı Kale Grup’a teşekkür etti. Konuşmasının sonunda programa katılan herkesin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak her birine tek tek çiçek hediye etti.








Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 3 0
    {usertitle}

    türüt

     8 Mart 2018 16:05
         

    kale gruba sergilemiş olduğu bu farkındalıktan  dolayı teşekkür ederiz.

Yorum Yapın