MÜSİAD’dan Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

MÜSİAD’dan Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret


MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Ali Mert’i ziyaret ederek başarılar diledi.
MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerinin katıldığı ziyarette konuşma yapan Başkan Taylan, kendi işinde başarıya erişmiş kişilerin oda, dernek, siyaset gibi kurumlarda mutlaka yer almaları gerektiğini dile getirerek, “Kendi işinde başarılı olmuş insanlar halka hizmet konusunda da başarılı olurlar. Sizler işlerinizde yakaladığınız başarıları buralarda da devam ettirirseniz şehrimize değer katmış olursunuz. Bu bir bayrak yarışıdır. İnanıyorum ki yeni dönemde bu ekiple bayrak daha yukarılara taşınacak. MÜSİAD olarak bizlerde yapmış olduğunuz çalışmalarınızda her zaman iş birliği içinde olmaya hazırız. Bu vesileyle, başkanlığa seçilen Mehmet Ali Mert’i ve Meclis Üyelerini tebrik ederim.” diye konuştu.
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Mert ise, "Yorucu bir seçim sürecinin akabinde bu kutsal ve onurlu göreve seçildik. Hepimizin ortak paydası Rize’dir. Çayeli TSO’nun üyelerinin menfaatleri, sorunlarının giderilmesi önemli olandır. Bizler sorunların çözümü ve onlara yeni fırsatlar oluşturabilmek için görevdeyiz. Görev süremiz boyunca Çayeli ve Rizemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonraki süreçte sizlerin desteği bizler için çok önemli olacaktır. Bu yolda MÜSİAD’ın da desteğini yanımızda görmek bizleri çok memnun etmiştir.” Dedi.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın