STK'lardan Rize'deki Yürüyüşe Destek

STK'lardan Rize'deki Yürüyüşe Destek

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ulusal Parti Genel Başkanı Gökçe Fırat Çulhaoğlu tarafından yapılan hakaretlere tepkiler büyümeye devam ediyor.

Rize Sivil Toplum Platformu ve Rize Erdoğan Gönüllüleri tarafından 5 Haziran Cuma günü düzenlenecek olan ‘Haydi Rize Başkanına Sahip Çık’ yürüyüşüne sivil toplum kuruluşlarından destek geldi.

Rize’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Ticaret Borsası Mehmet Erdoğan, yaptıkları açıklamada, Rize’nin yetiştirdiği bir dünya liderine yapılan saygısızlığa karşı tepkilerini ortaya koyacaklarını dile getirdiler.

Karamehmetoğlu, “Bu sadece Türkiye’den oluşturulan bir hava değildir. İç ve dış bağlantıları vardır. Türkiye’nin gelişmesini ve kalkınmasını istemeyen ülkelerin hazırlamış olduğu bir tezgahtır. 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlarımız bu oyunu bozacaktır” diye konuştu.

Erdoğan, “Türkiye’nin değerlerine ne denli hakaret edildiği, Türkiye’nin ortaya çıkarmış olduğu, dünya genelinde değer yapmış insanların ne denli rencide edici şekilde konuşulduğu ortadadır. Bunların hepsinin cevabı 7 Haziran’da verilecektir” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın