Sedat Peker:" Babamı Tanımam Ama...!"

Rize Cumhuriyet Meydanında halka hitap eden Sedat Peker PKK bizim muhatabımız değil, ABD, İsraıl, İran ve Almanya bizim düşmanımızdır PKK sadece muhatap alınmayacak küçük bir cisimdir” dedi.

 

 

Rize Cumhuriyet Meydanında yaklaşık 8 bin kişiye hitap eden iş adamı Sedat Peker ülkenin asıl düşmanlarının İsrail, ABD , İran ve Almanya olduğunu söyledi.

 

 

    Cumhuriyet meydanında kurulan stant üzerinde yaklaşık 8 bin kişiye hitap eden Rizeli iş adamı Sedat Peker çeşitli illerden gelen gençleri selamladıktan sonra birlikte geldiği hocanın duasının ardından halka sesendi.

Peker konuşmasında en son 13 yıl önce Rize”ye geldiğini ancak Rize”yi cezaevinden sürekli takıp ettiğini ve son fotoğraflarını cezaevi duvarlarına astığını belirterek “ 13 yıl önce beni suçsuz yere cezaevine attıranlar  benim Rize ile bağımı koparamadılar. Rize”ye gelmeden burada bazı kişiler halkı uyararak toplantıya gitmeyin dediler, ancak kimse arada ki bağları koparamaz, bu bağları kimsenin engellemeye gücü yetmez. Onlar hayat boyunca bu kalabalığı toplayabildimi ?,” dedi.

 

 

      Almanya teröre destek veriyor

Peker konuşmasında Şehit haberleri ile nasil canınızın acıdığını biliyorum diyerek “ Geçmişte büyüklerimizin ikinci vatanı olan Almanya bizim gönlümüzde sempatık bir ülke olarak duruyordu. Artık teröristleri besleyen bir ülke ve teröre destek vermeye devam ediyor. Almanya, ABD, büyük elçileri “ Biz kardeş ülkeyiz” diyerek canımızı yakmaya devam ediyorlar. Artık merhamet etmeyene merhabet etmeyeceğiz, bu tabii savaş alanlarında olacak. PKK bizim düşmanımız olamaz, olsa olsa ayağımızın altında ezilen bir cisim olur. Onlara asıl destek veren Rusya, İsrail, ABD asil düşmanımız bunlar” dedi.

     İşçilere çatmayın

 

 

Bölgeye çalışmak için gelen mevsimlik Güneydoğu”dan gelen işçilere zaman zaman saldırılar olduğunu belirten peker “ Onlara çatmayın, onlar da bizim kardeşimiz, canınız yandığında elinizi, kolunuzu ısırın. Kimseyi öldürmeyin, polisimiz, askerimiz var, ancak onlar yorgun düşerse  işte o zaman oluk oluk kan akar, işte o zaman bizde sokağa çıkarız. O zaman geldiğinde bir adım öne çıkacağım ve peşimden gelmek isteyen varmı diye soracağım” dedi.

    Kemik yalayanlar belli

Sedat Peker konuşmasında MHP ye çatarak” Rize”ye gelmeden önce bazı PKK sitelerinde benimle ilgili yorumlar yayınlandı,  beni üzen MHP sitelerinde benim ile ilgili bana hitaben “ Suç örgütü , mafya” kelimelerini kullanarak yine benim için kemik yalayan demişler, onlara hakkımı helal etmiyorum. Kulaklarını iyi açsınlar. ABD ve İsrail büyük elçilerinden yazılı emir alan Şevkat Çetin bu emri uygulatan değilmi, kemik yalayanlar asil onlardır. İsrail ve ABD emirlerini uygulayanlar asıl onlardır.” Dedi.

    Ölüme gülerim

 

 

Peker konuşmasında “ Arkadaşlarım bana “ Neden senin yüzün gülmüyor, senin yüzünü ancak seni öldürecekler veya seni cezaevine atacaklar “ dediklerinde yüzüm gülüyor.  Kııktan kılağa giren palyaçolar var, ancak Aslanlar palyaçolardan korkmaz, yine arkadaşlarım bana “ Neden Recep Tayip Erdoğan”a destek veriyorsun, hemşerin diye mi” ben de Bir insanı sevmek hatta onu öldürmek onun dünyasındadır. Ülke yönetimini seçerken aklımıza ve mantığımıza güvenmeliyiz. T.C kaderi ile RecepTayip Erdoğan”ın kaderi birlikte devam eder. RTE çöktürülürse  devlette çöktürülür. Ben Recep Tayip Erdoğan”ı seviyorum. Adalet ve ülke yönetimi söz konusu olursa babamı tanımam, ancak Recep Tayip Erdoğan ile bu ülke bir yerlere varacaktır. Koalisyonlara ülkenin kaderini birakmayın. Koalisyonlar ülkelerin kanseridir, oy verirken buna dikkat edin, bu milletin kaderini belirleyin” dedi.

 

 

      Peker”in konuşmasını Adana, Antep, Kocaeli, Maraş, Trabzon , Tunceli ve çeşitli illerden gelen gençler takip etti. Peker daha sonra bir restoranta geçerek kendisi ile resim çektirmek isteyenleri oraya davet etti.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın