“Ak Parti Döneminde Muhtarlığımızı Anladık”

“Ak Parti Döneminde Muhtarlığımızı Anladık”

 

 

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş, AK Parti’nin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesinde yaptığı konuşmada Türkiye’nin gelişip güçlenebilmesi adına tek başına iktidara ihtiyaç duyulduğunu, muhtarların AK Parti iktidarları dönemlerinde muhtarlıklarını anladığını ve silah ruhsatı harçlarının muhtarlık süreleri sonrasında kendilerinden alınmaması gerektiğini söyledi.

“TEK BAŞINA GÜÇLÜ İKTİDARA İHTİYAÇ VAR”

“Ateş çemberi içerisinde bulunan bu cennet vatanımızı dış destekli iç ihanet şebekelerinin ülkemizdeki birliği ve beraberliği bozmak amaçlarına karşı tek yürek ve tek vücut olmak zorundayız” sözleriyle konuşmasına başlayan Erbaş, “Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak, güçlü siyasi iktidarlara ihtiyaç olduğunu belirterek bunu beklemekte olduğumuzu ve toplumunda bunu beklediğini ifade etmek istiyorum. İnşallah bu gerçekleşecektir” dedi.

“AK PARTİ’YLE MUHTARLAR DEĞER GÖRMEYE BAŞLADI”

“Türkiye’nin bütün siyasi partilerine eşit mesafede olduğumuzu bütün konuşmalarımızda ifade etmekteyiz. Bizleri bir parti gibi diğer bir partiyi destekliyorsunuz şeklinde suçlayanlara şunu söylemek istiyorum: Muhtarlarımız AK Parti iktidarı dönemlerinde muhtarlıklarını anladı. Muhtarlarımız almış oldukları ücretlerle ve verilen değerlerle konumunu anladı. Muhtarlarımız köylerine, mahallelerine yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarından dolayı onların takdirlerine her zaman saygı duyuldu”

 

 

“MUHTARLIK SÜRESİNDEN SONRA SİLAH RUHSATI HARÇLARI ALINMASIN”

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la olan görüşmelerimizde ve mecliste, silah ruhsatlarımızdan muhtarlık sonrasında harç alınmaması konusunda muhtarlarımızın beklentilerini dile getirdik. Bu konuyu buradan tekrar ifade ediyorum.”


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    çağdaş

     30 Ekim 2015 19:56
         

    Yahu  bu eski mgo li değilmi 

  2. 0 0
    {usertitle}

    Adam

     1 Kasım 2015 00:57
         

    Buyugu mucugu Herkes kendine bişeyler almaya çalışIyi. Muhtar o silah bugüne kadar ne işine yaradı bugünden sonra ne işine yarayacak. Çıkıp diyemiyormusun ülkemizde muhtarları silaha ihtiyacı yok . Onun yerine muhtarlar secilince diyalog eğitimi , insan ilişkileri eğitimi alsin

Yorum Yapın