Koltuğun Yeni Sahibi Murat Genç Oldu..

Kısa adı TMMOB olan, Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şube Başkanlığına, Çaykur Tersane Çay Fabrikası Müdürü Murat Genç seçildi.

Rize Ziraat Mühendisleri odası seçimlerinde Muhammet Pertek”ten boşalan başkanlığa Murat Genç seçildi.

 

 

Uzun yıllardır Rize Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığını yürüten Muhammet Pertek”in aday olmadığı seçimlere tek liste halinde giden Rize Ziraat Mühendisleri odası seçimlerinde Murat Genç başkanlığa seçildi.

1992 yılı Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu olan ve ÇAYKUR “un çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra Çaykur Tersane Fabrikası müdürlüğü görevine atanan Murat Genç amaçlarının Rize tarımına katkı sağlamak olduğunu belirterek “ Ziraat Mühendisleri odası olarak önceliğimiz ilimizin tek ürünü olan Çay’a yeni katkılar sağlamak olacak. Çayımızın daha kaliteli hale gelmesi için oda olarak neler yapabileceğimizi tüm meslektaşlarım ile birlikte araştırmacılığımızı öne çıkartarak yapmak istiyoruz” dedi.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi YK Başkanlığına seçilen, Çaykur Tersane Çay Fabrikası Müdürü Murat Genç’in, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. İbrahim Balcı Oda İkinci Başkanı, Sadık Özyurt Oda Şube Yazmanı, Hakkı Kösoğlu Oda Şube Saymanı, Hakan Birben Oda Yönetim Kurulu Üyesi, Oya Uzun Oda Yönetim Kurulu Üyesi, İbrahim Terzioğlu Oda Yönetim Kurulu Üyesi.

HABER: Bayram Ali KAVALCI


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın