Varda Bir Birinci Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

BAŞKAN KARAFAZLI GÜVEN TAZELEDİ

 

 

 

Varda İçme Suyu Yapım, Bakım, Onarım ve İşletme Birliğinin 2016 yılı 1. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Toplantıya Birlik Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Sabit KARAFAZLI ile birlikte birlik meclisi üyesi olan Derepazarı Belediyesi Başkanı Yakup SAMANGÜL, Kalkandere Belediyesi Başkanı Kenan YILDIRIM, Kendirli Belediyesi Başkanı Alaettin SERDAR, Derepazarı, İyidere, Kalkandere ve İkizdere İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih KURTULUŞ ve projeden faydalanacak köy muhtarları katıldı.

            Yapılan toplantıda, Derepazarı, İyidere, Kalkandere ve Kendirli Belediyeleri ile birlikte, 39’u Rize’de olmak üzere 42 köyün içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Varda kaynaklarının, hizmete sunulması ve hizmette sürekliliğin sağlanması amacıyla kurulan Birliğin,  2 yıllık görev süreleri sona eren birlik başkanı, katip üye, encümen ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

            2 yıldır Birlik Başkanlığını yürüten Sabit KARAFAZLI, yapılan seçimle yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Birlik Encümenliklerine ise Derepazarı Belediye Başkanı Yakup SAMANGÜL, Kendirli Belediyesi Başkanı Alaettin SERDAR, Derepazarı İl Genel Meclisi Üyesi Nurettin BAŞ, İkizdere İl Genel Meclisi Üyesi Ali Fuat YILDIRIM, Kalkandere İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa UZUN ve  Yaylacılar Köyü Muhtarı Murat KAVALCI seçildi.

 

 

            Yeniden başkan seçilen Sabit KARAFAZLI, yapılan toplantının ve alınan kararların hayırlı olmasını dileyerek, duydukları güven ve projeye destekleyerek sahiplendikleri için katılımcılara teşekkür etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın