Milletvekili Karal, "Havalimanı için endişeye gerek yok"

 

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize-Arvin Havalimanı ihalesinin iptal edilmesinde endişelenilecek bir durum olmadığını söyledi.
8 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Rize-Artvin Havalimanı ihalesinin, bazı teknik eksikliklerden dolayı iptal edilerek, eksikliklerin giderilmesinin ardından ihale tarihinin yeniden açıklanacağının duyurulması bölgede endişeye neden oldu. Konunun, projenin iptal edildiği yönünde yanlış anlamalara neden olması üzerine açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, endişe edilecek bir durum olmadığını belirterek, "İhale şartnamesindeki bazı teknik detayların eksikliğinden dolayı 8 Eylül tarihindeki gerçekleştirilmesi gereken ihale iptal edildi. Kısa bir süre sonra eksiklikler giderilerek yeniden ihaleye çıkartılacak. Endişeler yersizdir. Bakanlıkta bugünlerde konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapacak" dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     4 Eylül 2016 14:00
         

    BIZ ÜVEY EVLADIZ :AMA TÜRK MILLETI  ZANNEDIYOR REIS IN MEMLEKETI TAM BIR PARIS MILLET HAKLI  AFRIKAYI AYAGA KALDIRAN ADAMIN MEMLEKETI YERLERDE SÜRÜNUYOR:DOGUDA PKK YAKIYOR DEVLET YAPIYOR 1SENEDE 12MILYARLIK ZARAR VERMIS AMA YENI EKONOMIK PAKET YARIN ACIKLANACAKMIS BIZ BIR HAVAALANI YAPILSIN DEDIK IHALE TARIHI VERILIYOR YOK EFENDIM EKSIKLIK VARMIS IPTAL OLMUS  IHALE TARIHINI VEREN  O EKSIKLERI GÖRMIYECEK KADAR CAHILSE BIZ YANDIK ZATEN :VELHASIL BIZIM BECERIKSIZLER MECLISTE KUKLA RIZELI HER ZAMAN BIR ADIM ILERI OLUR AMA BUNLARIN MECLISTE KONUSUSTE GÖREN VARMI HASAN BEY IN HAKKI YENILMEZ O BIRAZ CABALIYOR AMA O BILE COK AZ YETERLI DEGIL BURASI REIS IN MEMLEKETI NEDEN BIR ADIM ÖNDE OLMASIN AMA !10 ADIM ÖTEKILERDEN GERIDE YAZIK OLUYOR RIZEME VALLAHI YAZIK INSAN BIRAZ AR EDER RIZENIN TÜM IDARECILERI 5KURUS ETMEZ KUSURE BAKMASINLAR SPOR;BLDIYE;SIVIL TOPLUM;AL BIRINI VUR ÖBÜRÜNE 

Yorum Yapın