Avcı “ Temizlik sürüyor”

 

 

AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı 17-25 Aralık sonrası kongreleri yaptıklarını ve bu kongreler öncesi iç temizliği yaptıklarını belirterek “ Sızanlar olabilir, onların temizliği ile uğraşıyoruz” dedi.

53 Gazeteciler Derneği tarafından ziyaret edilen AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı zor bir süreç yaşadıklarını ve henüz sürecin tamamlanmadığını belirtti.

   53 Gazeteciler Derneği tarafından yapılan kongre sonrası Dernek binasında yapılan toplantıda görev dağılımı şu şekilde yapıldı, Başkan Mustafa Bayrak, Başkan Yardımcılığına Alihan Telatar, Saymanlıklara Muhittin Sandıkçı, Aytekin Kalender, Genel Sekreterliklere ise Selim Denizalp ve Hızır İlyas Yıldırım seçildi. Görev dağılımı sonrası AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı”yi ziyaret eden yönetim kurulu bir süre il başkanı ile sohbet etti.

    İl Başkanı Muhammet Avcı 25 Temmuz sonrası yoğun ve tempolu bir çalışma içinde olduklarını belirterek “ Süreç henüz bitmedi, çok dikkatli davranmak zorundayız, insanları lekeledikten sonra temizlemek kolay olmuyor. AK Parti İl Yönetimi olarak 17-25 Aralık sonrası kongrelerimizi yapmamız nedeniyle bu temizliği yapmıştık, yinede içimizde sızanlar olduysa bunları temizliyoruz” dedi.

    Başkan Muhammet Avcı yeni seçilen 53 Gazeteciler Derneği yönetim kuruluna başarı dileğinde bulundu.

   Başkan Mustafa Bayrak ise amacının tüm basını toparlamak olduğunu belirterek “ Yakaladığımız bu birlikteliği devam ettireceğiz” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın