Çırakoğlu;" Cumhurbaşkanımızın Yanındayız"

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan”in 15 Temmuz sürecinde büyük bir önderlik yaptığını belirten Çırakoğlu “ Döviz konusunda önemli adımlar atılmakta, bizde bu konuda Baro olarak Cumhurbaşkanımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

1,5 Ay önce Baro başkanlığı seçiminin yapıldığını belirten Mehmet Çırakoğlu basın toplantısında Cumhurbaşkanının yanında yer alacaklarını söyledi.

     1,5 Ay önce yapılan seçimler ile Baro Başkanlığına seçilen Avukat Mehmet Çırakoğlu düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Rize Barosunun Türkiye”nin en önde barolarından biri olduğunu belirterek “ Amacımız Rize”ye katkı sağlamak, Rizeli olarak bizlerde elimizi taşın altında koymaya hazırız. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz darbe girişimi ve şimdi de bazı çıkar çevrelerinin döviz üzerinde oynamak istediği oyunlar var. Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz sürecini nasıl idare ettiyse Döviz konusunda da yine önderlik yaparak ülkenin dar boğaza girmesini engellemekte. Dış güçlerin oyununu Cumhurbaşkanımız her fırsatta bozmakta ve bizlerde Rize barosu olarak her zaman yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

        Devlet millet ile güçlü olur

Rize Barosunun Cumhurbaşkanının yanında yer almaya devam edeceğini belirten Çırakoğlu “ Devletimiz PKK, PYD ve çeşitli terör örgütlerinin yanı sıra düş güçler ve ülkemizi bölmek isteyen FETO örgütü ile de mücadele içinde, vatan hainlerine karşı Baro olarak her zaman devletimizin yanındayız. Bir avuç terör örgütüne karşı daha güçlü durmak için Cumhurbaşkanımızın aldığı kararların yanında yer almaya devam edeceğiz. Bizim olmaz ise olmazımız vatanımız ve vatanımız için her türlü öz veride bulunmaya hazırız. Cumhurbaşkanımız başımızda oldukça daha güçlü ve dirayetli bir ülke olmaya devam edeceğiz. Ülkemizi ekonomik krize sokmak ve döviz ile bizi vurmak isteyen güçler karşısında dik duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Ensar Mutlu

     10 Aralık 2016 19:39
         

    Başkanım Bizler de sizin Yanınızda yiz.  

    Gönlü  güzel  insan.

    Allah yar ve yardımcınız olsun . ....

Yorum Yapın