Taraftarlardan “Kardeşlerimiz üşümesin” kampanyası

Çaykur Rizesporlu taraftarlar, başlattıkları kampanya ile yardıma muhtaç öğrenciler için kışlık ayakkabı ve soğuktan koruyucu giysi yardımı bekliyorlar.

 

 

 

Kısa bir süre önce kurulan ve Çaykur Rizespor taraftarlarının buluşma platformu haline gelen rizetribun.com tarafından “Kardeşlerimiz Üşümesin” isimli bir kampanya başlatıldı.

Kampanya kapsamında İstanbul, Van ve Hatay illerindeki okullarda okuyan yardıma muhtaç öğrenciler için başta ayakkabı olmak üzere kışlık giysi bağışları bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan rizetribun.com yöneticisi Sergen Saka, “Kardeşlerimiz üşümesin sloganıyla başlatmış olduğumuz yardım kampanyası çerçevesinde vereceğimiz 40 çift kız çocuğu ayakkabısına gelen yoğun talep üzerine daha fazla kişiye yardımcı olabilmek adına kampanyamızı büyütme kararı aldık. Bu soğuk kış aylarında sıcacık evlerimizde otururken giyecek bir mont, bot, atkı, bere ve benzeri giysileri bulamayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için herkesin yardımcı olmasını bekliyoruz” dedi.

Yardımların İstanbul İkitelli Ortaokulu, Van Erciş Ortaokulu ve Hatay Merkez Ortaokulu öğrencilerine gönderileceğini belirten Sergen Saka, “Bu okullarda görev yapan Rizeli öğretmenlerimiz, öğrencileri adına böyle bir yardım talebinde bulundular. Biz de Rizeli öğretmenlerimizin bu taleplerine cevap verebilmeyi görev edindik. Şimdilik 40 çift kız ayakkabısı temin ettik. Tabii erkek öğrenciler için de çok sayıda yardım gerekiyor. Bunun yanında kışlık giyecek de ihtiyaç sahibi kardeşlerimize göndermek istiyoruz. Tüm Rizeli ve Rizespor’u seven herkesi bu kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Kampanya kapsamında bağış yapabilmek için iletişim telefonları; 0 531 313 05 95 ve 0 538 949 55 15


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın