Vali Bektaş Muhtarları Dinledi

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Merkez İlçeye bağlı bir grup köy ve mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi

 

 

 

Rize Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Merkez İlçeye bağlı bir grup köy ve mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Erdoğan Bektaş Başkanlığında gerçekleştirilen ve Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Semih Coşkun, Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ile bir kısım daire müdürünün de hazır bulunduğu toplantıda, muhtarlar tarafından dile getirilen konular bizzat ilgili daire müdürleri ile görüşülerek karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının son bölümünde Vali Bektaş, yaptığı değerlendirmede; “Halkımızın sorunlarını ve isteklerini en iyi bilen sizlersiniz. Bu anlamda gittiğimiz yerde biz idarecilere bir anlamda mihmandarlık yapıyorsunuz. Bu yönüyle sizler, bizim gözümüz kulağımızsınız. Rize’nin coğrafi şartlarını göz önünde bulundurduğumuzda, bu zor coğrafyada görev yapmanın zorluklarının farkındayız. Hep birlikte el ele vererek halkımızın hak ettiği hizmetleri onlara sunma konusunda gerekli çalışmaları birlikte yapmaya devam edeceğiz” dedi ve muhtarlarla yapılan bu toplantılara devam edileceğini söyledi. 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın