Avcı, “Rize, Liderini Yakışır Şekilde Ağırladı”

Avcı, “Rize, Liderini Yakışır Şekilde Ağırladı”

 

 

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “65 Bin üyemizi telefonla tek tek aradık. Rize, kendi liderini şanına yakışır bir şekilde ağırladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bunu dile getirerek memnuniyeti ifade etti.” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Avcı katıldığı canlı yayın televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyaretini ve toplu açılış törenini değerlendirdi.

“65 BİN ÜYEMİZİ TELEFONLA TEK TEK ARADIK”

Avcı, “Rize’de partimizin 81 bin üyesi vardır. Bunların 65 bin 500’ü teşkilat mensuplarımız tarafından bizzat aranarak Cumhurbaşkanımızın toplu açılış törenine davet edildi. Aramalar sonunda 39 bin üyemizin toplu açılış törenine katılacağının teyidi alındı” dedi.

“BÜTÜN TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Avcı, “Buradan teşkilat mensuplarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kademe teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, il genel meclisi üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, mahalle ve köy başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.”

“LİDERE YAKIŞIR BİR KARŞILAMA OLDU”

 

 

Avcı, “Muhtarlarımız da Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerin ötürü büyük ilgi gösterdiler. Kendi mahalle ve köylerinde olan vatandaşlarımızı buraya ulaştırmak istediler. Rize, kendi liderini şanına yakışır bir şekilde ağırladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bunu dile getirerek memnuniyeti ifade etti. Meydanda yapmış olduğu konuşmayla da o mesajı verdi.” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın