Hasan Karal, İyidere ve İkizdere’de Partililerle Bir araya geldi

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal İyidere ve İkizdere’de partililerle bir araya geldi. Karal, ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla da buluşarak hem sorunlarını dinledi hem de 16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasında destek istedi.

 

 

16 Nisan’da yapılacak referanduma kısa bir süre kala AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Rize’nin İyidere ve İkizdere ilçelerine giden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Savaş Tabak ve Murat Artan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gafur Karali, Recep Ali Hapeloğlu, il genel meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

İyidere İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen kahvaltılı toplantıda esnaflarla bir araya gelen Karal, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde İyidere’de çok iyi bir sonuç beklediğini belirtti. Karal’ın bu beklentisine AK Parti İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi ve partililer “şüpheniz olmasın. İyidere’den en az % 90 oy hedefliyoruz. Buradan alacağımız sonuç ile Cumhurbaşkanı’mızı mahcup etmeyeceğiz. İyidere’den ve Rize’den ona yakışır bir sonuç çıkaracağız.” İfadelerini kullandılar.

Karal, ziyaretlerini İyidere’den sonra İkizdere’de devam etti. İlk olarak AK Parti İkizdere İlçe Başkanı Ahmet Aksu’yu makamında ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, beraberinde İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Savaş Tabak ve Murat Artan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gafur Karali, Recep Ali Hapeloğlu, il genel meclis üyeleri ve partililer ile birlikte esnafı ziyaret etti.

 

 

İstikrarlı ve güçlü bir Türkiye için çift başlı sistemin değiştirilmesi gerektiğini ve artık koalisyonsuz, tartışmasız ve yoluna yürüyerek değil koşarak giden bir ülke olmaları için 16 Nisan’da yapılacak referandumda EVET oyu vermeleri gerektiğini vurgulayan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Kamuoyunda bazı söylemler dolaşıyor. Bayburt, Kahramanmaraş, Konya gibi bazı illerin Rize’yi oy oranında geçeceği konuşuluyor. Biz bunlara aldırış etmeden çalışmalarımızı sıklaştırmalıyız. Rize’yi Türkiye genelinde en yüksek oy olan il konumuna getirmeliyiz. Cumhurbaşkanı’mızın memleketine yakışan sonucu 16 Nisan’da inşallah alırız ve ülke olarak yarınlarımıza daha umutlu bakarız.” Açıklamasında bulundu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın