Çaykur Ne Zaman İşçi Alacak ?

KARAL: “BAŞVURULAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLIYOR”

 
 
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, ÇAYKUR’a müracaatların çay bölgesinde ikamet edenlerden (Giresun, Trabzon, Rize, Artvin) alınacağını ifade etti.
 
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yaptığı açıklamada, Çaykur’un 1500 mevsimlik işçi alımı başvurularının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.
 
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere 1500 mevsimlik erkek işçi alımıyla ilgili yönetmelik kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
 
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Çaykur’un işçi alımına ilişkin bilgiler verdi. Karal, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını kaydetti.
 
16 Nisan referandumu öncesinde 4-13 Nisan tarihleri arasında alınması planlanan Çaykur işçi alımı başvurularının bazı yönetmelik değişiklikleri nedeniyle ertelendiğini hatırlatan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Çay bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın bu alımlardan faydalanmasını istiyorduk. Yani, Çaykur’da çalışacak olan kişilerin çay bölgesi olarak bilinen Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’de ikamet etmesi şarttı. Bu durum itirazlar neticesinde gerçekleşmedi ve konu yargıya taşındığı için alımlar ertelenmişti. Biz bu süreci yakından takip ettik ve gerekli düzenlemelerin ardından karar Bakanlar Kurulu’nun imzası ve Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Önümüzdeki günlerde Çaykur işçi alımları başlayacaktır.” Müjdesini verdi.
 
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, açıklamasının sonunda ÇAYKUR’a müracaatların çay bölgesinde ikamet edenlerden (Giresun, Trabzon, Rize, Artvin) alınacağını ifade etti.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     7 Mayıs 2017 13:35
         

    SN HASAN KARAL  OTEKI MV LERI NEREDEDIR NE IS YAPARLAR ONLARI TANIYAN VARMIDIR   RIZE VILAYETINE KIRIM YAPILISTE NERDE ÖTEKI ARKADASLARIN  RIZE BÖYLE BIR ZÜLÜMÜ KENAN EVRENIN ZAMANINDA GÖRMÜSTÜ BIRDA SIMDI   SN KARAL BU REZILLIKLERI NEDEN  SN REISIMIZE  ANLATMIYORSUNUZ  BIRAK ÖTEKILERI  SEN CIK REISE RIZEDE OLAN REZILLIKLERI RAPOR ET ----DÜSÜNEBILIYORMUSUN  RIZESPOR HAFTALAR ÖNCESI BILE BILE KÜME DÜSÜRÜLDÜ     EN ACISIDA   RIZE HALKINI   ÖLÜME TERK EDEN HAIN BIROKRATLAR VARDIR  RIZENI  ACIL SERVISI   HEMSIRE YOKLUGUNDAN  KAPATILIYOR    BU NE DEMEK OLUYOR    EY RIZELI   SANA YASAM  HAKKINI COK GÖRÜYORUM    ADAMLAR    BIR HAYVAN  HASTANESININ  ACIL SERVISI KAPATILSA  YERI GÖGÜ ONLARA DAR EDERLER   AMA  SIZLERDEN CIT YOKK   LÜTFEN    BU OLAYLARI   SN  REISE ANLATIN   REISE DÜSMANLILARINI RIZE HALKINDAN CIKARIYORLAR  AMA SIZLERDE SUSPUS OLDUNUZ  LÜTFEN BIRAKIN LAL OLAN HALINIZI VUR YUMRUGUNU  BIR NEBZE RIZE KANI VARSA DAMARINIZDA

Yorum Yapın