BAKAN BAK’A, TULUMLU, HORONLU ÇOŞKULU KARŞILAMA

                       BAKAN BAK’A, TULUMLU, HORONLU ÇOŞKULU KARŞILAMA

 

 

  1. Hükümetin, Gençlik ve Spor Bakanlığına atanan, Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK, bakan olarak memleketi Rize’ye yapmış olduğu ilk ziyaretinde, Trabzon Havalimanında yüzlerce hemşerisi tarafından tulum eşliğinde horonla karşılandı.

Çiçeği burnunda, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Trabzon havalimanında, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Ankara’dan birlikte geldiği, Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Ak Parti Orman ve Çevre Eski Bakanı Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Trabzon B.Şehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Rize ve Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri, Ak Parti Rize Merkez İlçe ve Rize’nin Ak Parti İlçe Başkanlarıyla, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti Rize Gençlik Kolları, Ak Parti Rize İl ve İlçe Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Rize İl Genel Meclis üyeleri, Ak Parti Rize Kadın Kolları başkanlığı mensuplarıyla, Rize ve ilçelerinden gelen yüzlerce kişi karşıladılar.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın, memleketi Rize’de devam edecek olan iki günlük çalışma programı gezisinde, Trabzon Havalimanında kendisini çiçeklerle karşılayanların arasında, Sayın Bakan Osman Aşkın Bak’ın geçmişte başkanlığını yaptığı, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı görevinden bu zamana kadar tanıdığı ve irtibatlı olduğu, ata sporu güreşe her zaman vermiş olduğu desteklerden dolayı, Çaykurspor Grekoromen Güreş Kulübünü, yönetici, antrenör ve sporcuları topluca, Trabzon havalimanına gelerek bakan Bak’a bir buket çiçek ve Çaykurspor kulübü flamasını, tebrik ve başarı dilekleri eşliğinde taktim ettiler.

Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzon havalimanından kendisini karşılamaya gelen yüzlerce araç konvoyu eşliğinde, Rzie2de devam edeceği programlara katılmak üzere berberindekilerle birlikte memleketi Rize’ye hareket etti. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın