Hasan Karal Güneysu’da incelemelerde bulundu

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Güneysu’da incelemelerde bulundu.

 

 

 

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal memleketi Rize’de incelemelerde bulunmaya devam ediyor. İlçelerde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Karal, yetkililerden de bilgi alıyor.

 

Karal, Rize’nin Güneysu ilçesine giderek Güneysu-Ballıdere Dere Islahı çalışmaları başta olmak üzere ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Karal’ı Güneysu’da AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Musa Büyük, Burhan Bıyık ve muhtarlar karşıladı.

 

Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Genel Müdürü Oğuz Kasap ve Devlet Su İşleri (DSİ) Rize Şube Müdürü Kürşat Coşkun Çolak’tan devam eden ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, muhtarları da dinleyerek sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada “Rize genelinde alt ve üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Devletimizin tüm imkânları seferber edilerek başta içme suyu olmak üzere alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor. Güneysu ilçemizde de sıkıntılı bölgelerden biri olan Güneysu-Ballıdere Dere Islahı çalışmalarına start verildi. Bugün konuyla ilgili DSİ 22. Bölge Müdürümüz Oğuz Kasap ve Rize Şube Müdürümüz Kürşat Coşkun Çolak’tan bilgiler aldık. Yüklenici firma yetkilileri de çalışmalara hız verdiklerini açıkladı. 2 yıl içerisinde bitirilecek olan çalışmaların ardından ilçenin önemli sorunu giderilmiş olacak.” Dedi.

 

Meclis çalışmalarından kalan zamanlarını memleketi Rize’de geçirmeyi ilke edinen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Fındıklı’dan İkizdere’ye kadar memleketimizin her sorunuyla ilgileniyoruz ve sorunların çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kış mevsimine girmeden bu çalışmaları bitime hedefindeyiz. Sonuçta olumsuz hava şartlarının ağır geçtiği ilimizde vatandaşımızın mağdur olmamasını istiyoruz.” İfadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın