BAKAN GÜLLÜCE'DEN, RİZE BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Bakan Güllüce’den Rize Belediyesi’ne Ziyaret
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Rize programı kapsamında Rize Belediyesi’ni ziyaret etti.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri, Bakan Güllüce’yi belediye binası girişinde karşıladı.

 


Ziyarete Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı,     Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar katıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ziyarette yaptığı açıklamada, "Bugün Rize ziyaretimiz çerçevesinde çeşitli inceleme ve açılışlarda bulunduk. Rize'nin geleceği ile ilgili görüşmelerimiz oldu ve nelerin yapılabileceği tartışıldı. Bakanlık olarak desteğimiz ile inşallah en kısa sürede güzel şeyler hayat bulur" dedi.

 

 
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; "Cumhurbaşkanımızın memleketi Rize'nin Belediye Başkanı olarak sizleri makamımda ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Özellikle son yıllarda atılım yapan şehrimizde inşallah bundan sonra daha kentsel bir görüntü ortaya çıkartarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçim sürecinde vaat ettiğimiz Sahil Projemizin yanında, Teleferik Projemiz, Park Projelerimiz, Cumhuriyet Meydanı Projemiz, Kadın Kültür Merkezi projemiz ve Engelsiz Rize Projemiz gibi benzeri projelerimizin ilk aşamasını tamamlamış bulunmaktayız. Caddeleri birbirine bağlayan yürüyen merdiveni tamamladık ve yaya kaldırımlarındaki engelli yürüyüş yolunu tamamlamak üzereyiz. İyidere Lojistik Merkezi, Ovit Tüneli ve Havaalanı kapsamında baktığımızda Rize sahili de bir lojistik merkez haline gelerek, Rize bir konaklama alanı olacak. Sayın Vekillerimiz, Sayın Valimiz ile birlikte bu süreci yaşıyoruz. Bu anlamda sizlerinde Bakanlığınızca maddi ve manevi desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

 

 


Ziyaretin sonunda Başkan Kasap, Bakan Güllüce’ye üzerinde yöreye ait el işi işlemeli bardak takımı hediye etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın