AK Parti Rize Teşkilatları Dolu Dizgin Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Rize Teşkilatları Dolu Dizgin Çalışmalarına Devam Ediyor.


AK Parti Rize İl yönetimi ve merkez ilçe yönetimi bir araya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı başkanlığında Rize Öğretmen evinde gerçekleştirilen toplantıda İl yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Toplantıda teşkilat içi çalışmalar değerlendirilirken bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu.
Toplantıda AK Parti Rize teşkilatlarının çalışmalarına ara vermeden devam ettiği belirtilerek, Rize olarak 100 Bin üye hedefi doğrultusunda partiye yeni üyeler kazandırmak için yoğun bir çalışma yapılıyor. Diğer yandan köy, mahalle esnaf, yaşlı ve hasta ziyaretlerine devam ediliyor. Sandık kurulu ve mahalle toplantıları aralıksız ve düzenli bir şekilde devam ediyor. Teşkilat çalışmalarının yanı sıra Rize’deki yatırımlarda yakından takip ediliyor.
İl başkanı Muhammed Avcı yapılan çalışmalarla ilgili tek tek bilgiler aldı. Teşkilat olarak yapılacak çalışmalarda izlenecek yol haritasıyla ilgi bilgiler verdi. Merkez ilçe teşkilatının çalışmalarından memnun olduğunu belirterek, Teşkilatlar olarak her zaman olduğu gibi yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını ifade etti. Seçimlere bir yıldan az bir süre kaldığını hatırlatarak Rize olarak en iyi sonuçları almak için çalışmalara şimdiden hız vermeleri gerektiğini ifade etti.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın