Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Rize'de

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Rize'de
- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Rize'de seçim irtibat bürolarının açılışını yaptı



Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında, Rize'de seçim irtibat bürolarının açılışını yaptı.

Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile seçim çalışmaları kapsamında Hemşin ilçesinde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Bak'a, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar da eşlik etti.

Daha sonra Çamlıhemşin ilçesine geçen Bak, seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirerek, bölgenin turizmin cazibe merkezlerinden biri olduğunu belirtti.

Burada bir cenazeye de katılan Bak, daha sonra Ardeşen ilçesine geçerek, seçim irtibat bürosunun açılışını Yazıcı ile gerçekleştirdi. Burada üniversite öğrencileri ile bir süre sohbet eden Bak, esnaf ziyaretinde de bulundu. Osman Aşkın Bak, aşırı yağış nedeniyle esnaf ziyaretini tamamlayamadı.

Partililerle bir benzin istasyonunda iftar yapan Bak, daha sonra vatandaşlarla çay içti.

"Bu oyunu bozmak için sandığa gitmeliyiz"

- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak:
- "Bu seçim diğer seçimlere benzeyen bir seçim değil. Bu seçimde karşımızda çok ciddi bir mücadele var. Dış güçlerin yaptığı operasyonlar var. Yapılan içeride entrikalar var, oyunlar var. Bu oyunu bozmak için sandığa gitmeliyiz, kapı kapı dolaşmalıyız ve herkesi sandığa taşımalıyız"
- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı:
- "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. İcraatımızın merkezine bu ilkeyi yerleştirmişiz ve öyle yürüyoruz"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bu seçim diğer seçimlere benzeyen bir seçim değil. Bu seçimde karşımızda çok ciddi bir mücadele var. Dış güçlerin yaptığı operasyonlar var. Yapılan içeride entrikalar var, oyunlar var. Bu oyunu bozmak için sandığa gitmeliyiz, kapı kapı dolaşmalıyız ve herkesi sandığa taşımalıyız." dedi.

Bakan Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile seçim çalışmaları kapsamında Pazar seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

Bak, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere değinerek, Rize'nin çok önemli olduğunu söyledi.

Rize'nin seçimlerde herkesin baktığı nokta olduğunu belirten Bak, şöyle devam etti:

"Neden diyeceksiniz. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Rizeli. Rizeli olduğu için de Rize'nin seçimleri çok önemli. Rize olarak Türkiye çapında birinci olmak zorundayız. Daha önce bu rekorları kırdık, inşallah yeni dönemde de 24 Haziran'da da bu rekorları kıracağız. Yeni bir destanı Pazar'da yazacağız. Burası pazar, yeni bir destan yazar."

Bakan Bak, meclisin güçlü olmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Güçlü meclis. Cumhurbaşkanı seçildi ama meclis güçlü değil, icraat olmaz, sıkıntı doğar. Onun için de hep beraber güçlü bir meclis için çalışacağız." ifadesini kullandı.

Seçimlerin diğer seçimlere benzemediğini belirten Bak, "Bu seçimde karşımızda çok ciddi bir mücadele var. Dış güçlerin yaptığı operasyonlar var. Yapılan içeride entrikalar var, oyunlar var. Bu oyunu bozmak için sandığa gitmeliyiz, kapı kapı dolaşmalıyız ve herkesi sandığa taşımalıyız." dedi.

Bak, hep birlikte sandıklarda olacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu toprakların çocuğu, Kaçkar Dağlarının evladı, yağmurun başkenti Rize'nin evladı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yürümeye devam edeceğiz. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz, partimizi çok seviyoruz, ülkemizi çok seviyoruz. 'Durmak yok, yola devam' diyorum."

- "AK Parti Türkiye'de kalkınmanın marka adıdır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı ise AK Parti'nin Türkiye'de kalkınmanın marka adı olduğunu belirtti. AK Parti'nin Türkiye'yi değiştiren, dönüştüren bir lokomotif olduğunu vurgulayan Yazıcı, AK Parti'nin milletin partisi olduğunu bildirdi.

Yazıcı, "AK Parti sizin partinizdir. Unutmayın nasıl bir Türkiye'yi devraldık, nereye getirdik. Unuturuz, 16 yıl geçmiş. Şu paranın üzerinde 6 sıfır daha vardı. O 6 sıfırı bütün risklerini yüklenerek kaldıran parti AK Parti'dir. Bizden önceki hükümetler tünelleri paranın üzerine yapıyorlardı sıfır atarak. Biz şimdi coğrafyada dünyanın en uzun tünellerini yapmak suretiyle insanlarımızın sağlığını, güvenliğini, yol emniyetini sağlamak suretiyle yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Farkımız çok." ifadesini kullandı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ilköğretim ve sağlık alanındaki vaatlerini eleştiren Yazıcı, "Neredesin sen, uzayda mısın, nereden geliyorsun? Türkiye'nin gerçeklerinden bu kadar kopuk bir insan milletin önüne geçip 'Bana oy verin, beni cumhurbaşkanı yapın' nasıl diyebilir? Kaç yıldır sağlık hizmetlerini insanımıza bedava, küçük katkılarla sunuyoruz zaten." dedi.

Yazıcı, yaptıkları bütçelerde en büyük ödeneği eğitim ve sağlığa ayırdıklarına dikkati çekerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. İnsanı yaşatmadan hiçbir hamle yapamazsınız. Bizim icraatımızın merkezinde insan var. Başında bir sıfat yok, Alevi, Sünni yok. İnsan... Laz, Kürt, Çerkez yok. İnsan... İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. İcraatımızın merkezine bu ilkeyi yerleştirmişiz ve öyle yürüyoruz."
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın