KARAL'DAN RENK VE DAMLA PROJELERİNE TAM DESTEK

Karal’dan Renk ve Damla projelerine tam destek

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Renk ve eğitim projeleri  programlarına katıldı.

 

 


AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Rize il milli eğitim müdürü Şemsettin durmuş ile birlikte Çaykur ortaokulunu ziyaret ederek renk projesi kapsamında minik öğrencilerle birlikte kitap okudu. Öğrenciler ve öğretmenler tarafında büyük ilgi gören Karal, öğretmenle bir araya gelerek renk projesini Rize eğitimine nitelik kazandırma adına güzel bir proje olduğunu vurgulayarak, “Bizlerde okullarımızı zaman zaman ziyaret ederek bu projeye destek vereceğiz. Ama bu projenin başını çekecek olan siz değerli öğretmenlerimizsiniz.” Dedi
Karal daha sonra öğrencilerle sohbet ederek bir ders boyunca öğrencilerle birlikte kitap okudu.

 Buradaki ziyaretini ardından Rize imam hatip lisesini ziyaret eden Karal  Cuma  namazının ardında okul müdürü ve yöneticileriyle  sohbet etti.
 

 


Damla Projesi Rize’de hayat  buldu

Karal okul ziyaretlerini sonlandırdıktan  sonra Recep Tayyip  Erdoğan üniversitesi ziyaret ederek Rektör  Hüseyin Karaman’la bir araya  geldi. Karal burada Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 29 Kasım – 06 Aralık 2014 tarihleri arasında Türk kültürünü daha yakından tanımak, toplumumuzun çeşitli kesimlerine ulaşmak amacıyla hayata geçirilen ‘Damla Projesi’ kapsamında, üniversite öğrencisi yerli ve yabancı 45 gencin yer aldığı  tanışma toplantısına katıldı
Karal toplantıda yaptığı konuşmada, uluslararası öğrencilerin Rize’yi ve Üniversitemizi ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu ziyaretiniz inanıyorum ki Üniversitemizin güzelliğine güzellik kattı. İnşallah ülkenize döndüğünüzde ülkemizin güzelliklerini, tarihi zenginliklerini anlatacaksınız.” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde göstermiş oldukları hassasiyet dolayısıyla misafir öğrencilere teşekkür belgesi ile  hediyeleri takdim edildi.
Konuk öğrenciler ise ziyaret programı kapsamında bölgede çektikleri fotoğrafları eleyerek ilk üç olarak belirledikleri Rize’yi yansıtan fotoğrafları Rize Milletvekili Hasan Karal’a, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a ve Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Soba’ya hediye ettiler.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın