Avcı: “Koalisyonları Mumla Aratırlar”

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, CHP, İP, SP ittifakının ve gizli ortakları HDP’nin eski koalisyonları bile mumla aratacak yapıda olduğunu söyledi.

Avcı, seçim çalışmaları kapsamında Rize’de vatandaşlarla bir araya gelmeye, talep ve görüşleri dinlemeye devam ediyor.

Merkeze bağlı Pehlivantaşı Mahallesi ile Düzköy ve Ortapazar köyünde vatandaşlarla buluşan Avcı, 24 Haziran’da milletin vereceği kararın çok önemli olduğunu ifade etti.

“BİRBİRİNE HİÇ BENZEMEYEN BİR İTTİFAK”

Milletvekili Adayı Avcı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin karşısında hiçbir şekilde birbirine benzeyemeyen tek ortak amacı Erdoğan’ı yıkmak olan bir ittifakın olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin karşısında, CHP, İP, SP ittifakı ve gizli ortakları HDP’den oluşan, birbirine hiç benzemeyen bir oluşum var. Bu ittifakın tek amacı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yıkmaktır. Bu ittifak 90’lar Türkiye’sinde olan koalisyonlar dönemini bile mumla aratır” dedi.

“TÜRKİYE’NİN İSTİKBALİ’NİN SEÇİMİDİR”

Avcı, “Bu seçimde Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasını, istiklalini ve istikbalini oylayacağız. Önce Sayın Cumhurbaşkanımıza, sonra da onun aday gösterdiği kadrolara yani AK Parti’ye oyumuzu vermeliyiz. Cumhurbaşkanımızı seviyorsak, ona destek veriyorsak, onun arkadaşlarına da sahip çıkmamız lazım” dedi.

Avcı’ya ziyaretlerinde İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve parti yöneticileri eşlik etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın