AK Parti Rize’den Sevgi Yürüyüşü

AK Parti Rize’den Sevgi Yürüyüşü


 

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, geleneksel hale gelen ‘Sevgi Yürüyüşü’nün bu gün (22 Haziran Cuma) saat 14.00’te Memişağa parkından başlayarak düzenleneceğini söyledi.

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, 22 Haziran Cuma günü Rize Milletvekili adayları Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Milletvekili Adayı Muhammed Avcı’nın da katılımıyla saat: 14.00'te sevgi yürüyüşü düzenleyeceklerini belirterek, tüm vatandaşları yürüyüşe davet etti.

Haziran Cuma günü (Yarın) düzenleyecekleri sevgi yürüyüşü ile ilgili bilgi veren AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, “Cuma günü saat 14.00’te Tuzcuoğlu Memişağa Parkında toplanarak tüm milletvekili ve milletvekili adaylarımızın katılacağı sevgi yürüyüşünü Atatürk Caddesi üzerinden başlatacağız ve Çoruh Elektrik binası önünden Cumhuriyet Caddesine inerek buradan devam edecek Sevgi Yürüyüşümüz başlangıç noktamız Tuzcuoğlu Memişağa Parkında sona erecektir. Sevgi Yürüyüşümüze Rize Milletvekili adaylarımız Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı ve Milletvekili Adayımız Muhammed Avcı da katılacaktır. Tüm vatandaşlarımızı sevgi yürüyüşümüze davet ediyorum.” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın