Bütün Türkiye ve dünya Rize’yi takip ediyor...

Canlı Yayında Açıkladılar


 

AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı, yerel televizyonların ortaklaşa gerçekleştirdikleri canlı yayında buluştular.

Milletvekili adayları Rize’de yapılan yatırımları, 24 Haziran seçimlerini, vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti adaylarına göstermiş olduğu ilgiye değindi.

YAZICI: “TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİYLE 3-0 YAPACAK”

Dünyada ve ulusal basında Rize’nin özellikle takip edildiğini ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’den alacağı oyların çok önemli olduğunu belirten Yazıcı, “Bütün Türkiye ve dünya Rize’yi takip ediyor. Pazar günü akşamı Rizeliler liderine ne kadar destek verecek herkes bunu merak ediyor.” dedi.

Yazcı, Rizelilerin sandıkta gerekeni yapacağını belirterek, “Rizeli hemşehrilerimiz gerçekçi faktörleri dikkate alır. Kimin iş yaptığını görür. Gerekli eleştirilerini de yapar. Sandığa gittiğinde ise gerekeni yapar. 24 Haziran akşamı Rize 3-0 ve Türkiye birincisi olur.” diye konuştu.

BAKAN BAK: “RİZE’DE YAKLAŞIK 20 SPOR YATIRIMINA BAŞLADIK”

Rize’de kendi döneminde yapılan spor yatırımlarını sıralayan Bakan Bak, “Gençlik ve Spor Bakanlığının Rize’de ihalesi yapılmış, tarihi alınmış ve inşaatı devam eden yaklaşık 20 tane projesi var. İkizdere’de spor salonu yapılıyor. Kalkandere spor salonunun ihalesi yapıldı. Pazar’da gençlik merkezinin temeli atıldı. Gündoğdu’da su sporları merkezinin inşaatı devam ediyor. Güneysu’da gençlik merkezinin inşaatı devam ediyor. Çayeli spor salonunun ihale tarihi belli. Pazar’a Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurdu yapılıyor. Ardeşen’de yurt ihalesi yapıldı yeri tespit edildi. Fındıklı’da gençlik merkezi yapılıyor, gençlik kampının ihalesi yapıldı. İyidere’de aynı şekilde sahilde düzenleme yapılıyor. Şehir merkezindeki amatör spor sahasının ihalesi 26 temmuzda yapılacak. Hamidiye’ye yarı olimpik spor salonu yapılıyor. Ardeşen’deki tesislerimizi onarıyoruz. Fındıklı futbol sahasının tribünlerini yapıyoruz. Pazar’daki futbol sahasının çimlerini değiştiriyoruz, tribünlerini yapıyoruz. Çamlıhemşin’e spor salonu yapıyoruz. Bunun yanında 30 tane semt sahası yapıyoruz. Buna 20 adet daha ilave ettik. 50’ye çıkarıyoruz. Çaykur Rizespor’un altyapı tesisleriyle ilgili yatırımlarımız var. Madenli sahasını yapıyoruz, Büyükköy sahasını bitiriyoruz. Kendirli’deki sahayı tamamlıyoruz. Her ilçede eserlerimiz var.” dedi.

AVCI: “RİZE’YE YENİ KAZANIMLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Rize’de çok güçlü bir kadroyla aday olduklarını, vatandaşların da bu kadroya oldukça yüksek bir teveccüh gösterdiğini belirten Avcı, “Rize’ye yeni kazanımlar sağlamak bağlamında en güçlü kadrolarımızdan bir tanesi ilimizde vatandaşlarımızın karşısındadır. Bunu sahadaki gezilerimizde görüyoruz. Bütün hemşehrilerimizin güvenine mahzar olacağımızı, onlar için çalışacağımızı özellikle ifade ediyorum.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın