BEKAROĞLU'NUN KATILDIĞI NİKAHTA KERAMET YOKMUŞ ! ÖLÜMLE BİTTİ

KARDEŞİNİN KİMLİĞİ İLE SAHTE EVLİLİK YAPAN ŞAHSIN BABASI KALP KRİZİ GEÇİRDİ

 


 İstanbul’da ‘lüks yatta sahte nikah’ın ortaya çıkması üzerine haberi duyan baba, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
İstanbul Üsküdar’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni E.O. ile sahte kimlik düzenleyerek nikah kıymak isteyen A.G’nin babası Ömer G., olayı öğrendiğinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Gökbelen köyünde din görevlisi olarak görev yapan A.G ile ağabeyi A.G, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni E.O. ile anlaşarak sahte nikah planladılar. İstanbul’da Üsküdar’da lüks bir yatta düzenlenen törene, polis baskını yapılmasıyla sahte nikah ortaya çıktı.

 

 


Hanönü ilçesinde din görevlisi olarak gören yapan A.G, kalp krizi geçiren babasının cenaze törenine katılmak üzere İstanbul’a gitti.
Hanönü İlçe Müftüsü Osman Sağlam, “A.G hocamız, geçen hafta bir yakınının düğününün olduğunu söyleyerek, bir haftalık izin istedi ve İstanbul’a gitti. Düğün bittikten sonra da dün telefonla kendisiyle konuştuk. Köyüne geldi ve görevine başladı. Bugün de babasının vefat ettiği haberini aldı bu gece. Tekrar İstanbul’a döndü. Olaydan bu kadarıyla haberimiz var, internette okuduğumuz kadarıyla. Çok net bir bilgiye sahip değiliz. Şu an cenazesi olduğu içinde net bir bilgi alamadık ve alamıyoruz. Sadece internetteki bilgilerle yetiniyoruz” dedi.
Din görevlisi A.G’nin bu işi yapacak bir insan olmadığını ifade eden İlçe Müftüsü Sağlam, “A.G hocamız, gerçekten çalışkan, gayretli, arkadaşları arasında saygınlığı olan bir arkadaşımızdır. Böyle bir olaya karışacağını zannetmiyorum, tahmin etmiyorum. Muhtemelen yanlış anlaşılma ya da bir karışıklıktan dolayı ismi öne çıkmış olabilir. Biz, araştırıyoruz. Net bir şekilde olayı aydınlatmak için bize gelen bilgilerle inşallah ileride olaylar daha da netleşecek. Şimdilik araştırma safhasındayız” diye konuştu.
Olay, hafta sonu İstanbul’da Üsküdar’da meydana geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni E.O, kendi düğününde, A.G ve ağabeyi A.G ile birlikte ‘sahte nikah’ kıydırmaktan gözaltına alındı. Bekaroğlu’nun da katıldığı törenin ardından polis merkezine götürülen çift, serbest bırakıldı.
Evli ve iki çocuk babası olan din görevlisi A.G’nin babası Ömer G., olayın duyması üzerine aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Ömer G, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın